Hedelmät, kasvikset ja marjat EIVÄT vahingoita sinua!

Sinä voit syödä niitä niin paljon kun haluat (maissi poislukien).

Ongelmia tulee siitä kaikesta muusta mitä ruokavaliossasi on.

Gluteeni, maitotuotteet, kananmunat, rypsiöljy, soija, maissi, porsaan liha, muut lihat, rasvaiset kalat, kanat, karkit, munkit, suklaat (tummatkin), öljyt, jäätelöt, pitsat, alkoholi (!), kahvi, hapolliset juomat ja moni muu ruuaksi nimitetty ravinto jota me laitamme elimistöömme oikeastaan joka päivä.

Nämä kaikki ovat ravintoa joka oikeasti jollain tapaa aiheuttavaa ongelmia elimistössäsi.

Gluteeni, maitotuotteet, kananmunat, rypsiöljy, maissi, porsaan liha ja soija ruokkivat jokaista virusta ja bakteeria elimistössäsi. (Kyllä, virukset ja bakteerit syövät elääkseen. Tämä on asia jota tiede ei vielä tunnusta.)

Kroonisten ongelmien takana ovat nämä virukset ja bakteerit (sekä toksiinit), siksi krooniset ongelmasi yleensä pahenevat kun syöt näitä ruokia.

Muut lihat, kalat, kanat, pähkinät, siemenet (herkut kuten suklaa, jäätelö, munkit, keksit) ovat hyvin rasvaista ravintoa.

Kun me syömme rasvaista ruokaa, adrenaliinia vapautuu jotta maksa tietää vapauttaa sappinestettä sulattamaan rasvaa verestä.

Ja jotta sydän jaksaisi pumpata paksumpaa verta. (Rasva tekee verestämme paksua)

Adrenaliini antaa meille hyvänolontunteen ja pitää siten meidät koukussa rasvaisiin ruokiin.

Mutta mikään näistä asioista ei ole hyväksi meille.

Adrenaliini on erittäin syövyttävää maksalle ja sydämelle ja sen jatkuva vapauttaminen verenkiertoon on hyvin raskasta lisämunuaisille.

Mikäli adrenaliinia on veressä liikaa, maksa joutuu imemään sen itseensä suojellakseen sydäntä ja haimaa jotka eivät kestäisi liiallista adrenaliinin määrää jatkuvasti. (Tämä prosessi on maksalle erittäin raskasta.)

Huomaatko miten tämä johtaa hyvin todennäköisesti tulevaisuudessa sydän- ja verisuonisairauksiin?

Sen lisäksi edessä on mahdollisesti diabetes, sappivaivat, vatsahappo-ongelmat, lisämunuaisten uupumus sekä laiska ja rasvoittunut maksa, unohtamatta turvotusta.

Aivomme, lihaksemme, hermostomme, sydämemme (joka on lihas) ja elimemme käyvät sokerilla. Ne rasittuvat rasvasta josta sinä saat adrenaliinin vuoksi hyvän olon tunteen.

Kun poistut tästä adrenaliinikierteestä vähentämällä riittävästi rasvan ja rasvaisten ruokien syöntiä, pääset kokemaan erilaisen hyvän olon tunteen. Se on kevyt ja tyydyttävä. Energisoiva mutta ei huijaavan buustaava. Se on lempeä ja elävöittävä, suorastaan hehkuttava.

Pahinta mitä minä olen terveydelleni tehnyt on hedelmien ja tärkkelysten korvaaminen proteiinilla, proteiinijauhoilla, trendiöljyillä, hapankaalilla ja kahvilla.

Parhainta mitä minä olen terveydelleni tehnyt on proteiinien, proteiinijauheiden, öljyjen, kahvin ja hapankaalin korvaaminen monilla kiloilla HEDELMIÄ, MARJOJA JA TÄRKKELYKSIÄ.

Ne eivät ole vahingoittaneet minua koskaan. Minä vain väärän tiedon vuoksi syytin syyttömiä. Syytin omassa tietämättömyydessäni juuri niitä jotka olivat täällä eheyttääkseen minut. Ja keskityin vääriin asioihin. Kuten siihen proteiiniin.

Minä niin toivon, että yhä useampi huomaisi ja ymmärtäisi tämän asian. Me voimme syödä rajattomasti hedelmiä, marjoja ja kasviksia. Niitä ei koskaan tarvitse rajoittaa tai jättää pois. Niiden kuuluu olla se suurin osa ruuista joita syömme. Joka päivä. Tavalla tai toisella.

-Minna

Kaikki tämäkin tieto Medical Medium


IMG_6462.jpg
Kaunistavat ruokaostokset. HeVi-oasto on se kohta kaupassa josta meidän pitäisi ostaa suurin osa ruuistamme. Kaikki muu on sitten vain täytettä.

Kaunistavat ruokaostokset. HeVi-oasto on se kohta kaupassa josta meidän pitäisi ostaa suurin osa ruuistamme. Kaikki muu on sitten vain täytettä.

Comment