Kaunistava sai alkunsa heinäkuussa 2014.

Se syntyi omasta tuskastani. Vuosien VHH- ja paleoelämän jälkeen kehoni oli valmis jollekin muulle.

Tein silloin intuitiolla muutoksen. Yhdistin plant based -ruokailua oppimaani detoxoppiin ja ruoansulatusoppiin.

Ja sain jotain aivan huikeaa. Matka oli haastava koska minulla ei ollut ketään joka olisi ohjannut, olin täysin intuitioni varassa.

Kun 2016 aloin jakamaan tätä Kaunistavaa oppia, jonka taikaa rakastin, sain paljon tyrmäyksiä. Ihmiset halusivat tiedettä taustaksi väitteilleni. Ja minä tiesin että sitä on mutta ei sillä tavalla kuin minä sen näin.

Kun muunmuassa yhdessä blogauksessani kerroin siitä miten iso merkitys ajatuksillamme itsestämme on siihen laihdummeko vaiko emme, sain täyden lastin kuraa päälleni.

Siksi tuntui vuonna 2017 helpottavalta kaiken julkisen alasampumisen jälkeen ottaa kokonaan käyttöön Medical Medium -oppi jonka olin löytänyt vuonna 2016.

Oli helpottavaa laittaa tietoni lähteeksi jotain muuta kuin oma intuitio. Minä myös rakastuin MM-oppiin koska se paikkasi monia aukkoja joita minulla vielä oli ja koska se oli niin lähellä Kaunistavaa.

En osannut aavistaa miten tiedon janoisia ihmiset ovat. Heille MM-oppi meni intuition ohi ja valmennettavanani olikin yhtäkkiä kroonisesti sairaita jonoksi asti.

Ja kiitos siitä.

Mikään muu ei ole ollut niin opettavaa. Tosiasiassa meillä ei koskaan ole tilannetta jossa vain toinen saa tai antaa. Jos minä annan valmennusta, saan aina takaisin oppia.

Ja koska ihmiset tarvitsivat apua, minä opettelin MM-oppia kuin raamattua ja näin kuinka ihmiset paranivat, kuinka hienoja tuloksia he saivat.

Silti jotain puuttui.

Se oli se ilo ja intuitio joka Kaunistavassa alunperin oli. Ja vaikka Kaunistava onkin syntynyt siitä että se paransi aikuisiän akneni ja monet muut krooniset ongelmani niin sen alkuperäinen tarkoitus oli kaunis, rohkea, intohimoinen elämä, korkeavärähteinen ymmärrys ja kehon kuuntelu.

MM-oppi on edelleen mielestäni paras ravinto-oppi joka maailmalla on tällä hetkellä tarjota. Se on kokonaan korkeavärähteistä ravintoa ja ymmärtää kehon detoxaamisen tarpeen. 

Mutta MM-opilla on kääntöpuolensa. Se ei kuuntele intuitiota eikä se ole iloinen ja kepeä. Se voi ruokkia pelkoa ja pitää meitä siinä luulossa että meillä on vain sairauksia.

Medical Medium -oppi perustuu sairauksiin ja tekee sen matalalla värähteellä. (Vaikkakin paljon korkeammalta kuin moni muu ravinto-oppi.)

Siksi minä halusin ottaa takaisin intuitioni. En voinut enää ottaa ohjeita sieltä missä värähde on matalampaa kuin mitä minä olen.

Ja kuinka hyvältä Kaunistava onkaan sen jälkeen tuntunut! Minusta on huikeaa että minulla on mahdollisuus ja taito opettaa teitä löytämään oma voimanne ja ottaa oma intuitionne käyttöönne ruokailuissa.

Minua ei haittaa että lähteenä tälle kaikelle on oma viisauteni, se sama joka sinullakin on sisälläsi. Minä tiedän mihin me pystymme sitä kuuntelemalla ja minä tiedän miten OIKEAA tietoa se on.

Se tieto ei jämähdä eikä keskity sairauksiin vaan nousee sekä muuntautuu ja mikä tärkeintä; se keskittyy terveenä olemiseen, parhaaseen mahdolliseen henkiseen ja fyysiseen tasapainoon.

Koska tämä on juuri se mikä lopulta tekee tulokset! Jos keskitymme sairauksiimme, mistä ne johtuvat ja miten parantaa niitä, ruokimme mielemme tarvetta saada selityksiä ja voimme jäädä kiinni siihen -mielen tasolle, unohdamme elää, pelkäämme emmekä nousekaan.

Mutta kun keskitymme olemaan terveitä, nousemaan ja puhdistumaan henkisesti ja rakastamaan itseämme juuri sellaisina kuin tässä hetkessä olemme, ovat tulokset vielä parempia.

Ne ovat nimittäin jumalallisia.

Eikä kiitollisuutta voi enää välttää.

Siksi kiitos teille jokaiselle jotka olette minua opettaneet. Nyt on aika löytää viisaus itsestämme jolloin ulkopuolinen ja sisäinen tieto yhdistyvät kauniiksi kokonaisuudeksi ja me voimme alkaa kaikki hehkumaan.

-Minna

Ps. Minä olen irtaantunut Medical Medium -opista jo kohta 1,5 vuotta sitten. Tein paljon työtä sen kanssa ja kävin läpi kivuliaan henkisen kasvuprosessin jonka ansiosta olen entistä viisaampi mutta hyvin nöyrä.

Pps. Kun katson tätä tarkemmin, näen hyvin selvästi että me tarvitsimme jonkun uuden ja kiiltävän ravinto-opin joka oli kirjoissa ja kansissa ja johon miljoonat hurahtivat jotta päästimme korkeavärähteisen ravinnon elämäämme.

En tiedä olisivatko niin monet silloin vuosia sitten uskoneet minun intuitiooni, ilman kovan luokan kirjoja ymv infoa sekä maailman laajuista hullaantumista? Ehkä. Ehkä ei.

Mutta nyt me alamme olla valmiita intuitiolle. Sisäiselle viisaudellemme. Omalle voimallemme. Eikö?

IMG_0187.JPG

1 Comment