_MG_2266 minna.jpg
_MG_2386 minna.jpg
_MG_2795 minna.jpg
_MG_2266 minna.jpg

nutrition. Detox.


korkeavärähteistä ravintoa ja jokapäiväistä puhdistumista.

SCROLL DOWN

nutrition. Detox.


korkeavärähteistä ravintoa ja jokapäiväistä puhdistumista.

_MG_2386 minna.jpg

Plant based. Whole Foods.


kauneutta ja eheytymistä sisältä ulospäin

Plant based. Whole Foods.


kauneutta ja eheytymistä sisältä ulospäin

 

NUTRITION

Opetan Kaunistavaa ruokaideologiaa. Se nostaa hyvinvointimme ja energiamme aivan uudelle tasolle, korkeammalle tasolle.

Se on uutta ja uuden tiedon mukaista sielullista hyvinvointia. Se ottaa mukaan hyvää vanhempaakin tietoa ravinnosta mutta voimansa se saa uudesta ja rakkaudelllisesta tavasta ottaa huomioon kehomme biologiset menetelmät toimia.

Elävä ravinto herättää meidät eloon.

Kaunistavalla ruualla puhdistetaan kehoa joka päivä, kunnioitetaan ruuansulatusta ja tankataan ravinteita jotka saavat meidät eheytymään ja kaunistumaan. Sisältä ulospäin.

En anna laihdutusohjeistuksia. Koska tasapainossa oleva, terve keho polttaa ylimääräiset pois ilman kitukuureja.

Tasapainoon, eheytymiseen ja sairauksista vapautumiseen pääseminen onkin ensisijainen Kaunistavan ruuan tavoite. Siinä ei lasketa kaloreita eikä makroja vaan kehoa ymmärretään syvemmällä tasolla.

Jos olet jo kokeillut kaikkea, kaikkia trendidieettejä ja ruokaideologioita mutta et koe itseäsi hehkuvaksi ja terveeksi, kannattaa tutustua Kaunistavaan ideologiaan.

Se todellakin on hyvinvoinnin korkeinta tasoa.

Eikä se ole edes vaikeaa. Se on reilusti kasviksia, hedelmiä, marjoja ja hyviä tärkkelyksiä joita täydennetään hyvillä rasvoilla ja kasvikunnan proteiineilla tarvittaessa.

Kaunistava ruoka ei ole vegaaniutta. Se on kasvipohjaista elävöittävää ravintoa joka pohjautuu eheyttäviin ruokiin, ei uskoon siitä mikä ruokatrendi on paras tai suosituin. Kaunistavaa ideologiaa et saa kuin TAHTOTILASTA. Tule siis mukaan edelläkävijöihin heti tänään.

 

DETOX JA KASVIPOHJAINEN RUOKAVALIO.

Olen erikoistunut siihen kuinka saamme puhdistettua elimistöämme tehokkaasti jotta pääsemme eheytymään syvemmällä tasolla. Osaan myös panostaa hyvin toimivaan ruuansulatukseen. Tiesitkö, että saatat hyvilläkin ruuilla aiheuttaa itsellesi ruuansulatusjumin, joka vähentää ravinteiden imeytymistä, tekee olostasi turvonneen ja raskaan?

Olen itse niin sanottu plant based. Eli en vegaani enkä kasvissyöjä. Mutta koostan ruokani kasvipohjaisesti ja vältän lähes sataprosenttisesti eläinkunnan tuotteita ja olen todennut sen, yhdistettynä ruuansulatuksen huomioimiseen, parhaaksi vaihtoehdoksi minulle. Myös kasvisruokavaliota noudattamalla voi olla voimakas ja lihaksikas. Tiede muuttuu joka päivä -muutu sinäkin. Luovu vanhentuneista ajatusmalleista ja anna tilaa uudelle.

Olet ehkä tähän asti ajatellut, että se riittää kunhan vain vaihdat huonot ruoka-aineet hyviin ruokiin. Minä opetan Sinulle, että kaunistava ja voimaannuttava ruokailu on paljon muutakin! Nouse kanssani aivan uudelle ruokailujen tasolle!

Opetan tasapainoon hakeutumista. Me olemme tasapainossa vasta kun syömme nälkäämme, annamme myös sielullemme ruokaa ja unohdamme uskomukset laihtumisesta ja liiallisesta syömisestä. Kun syömme tarpeisiimme puhdasta ja kasvipohjaista ruokaa, koemme kylläisyyttä ja nälän hallintaa paremmin.

Kehomme kertoo mitä se tarvitsee ja kuinka paljon. Näin me elämme tasapainossa jossa ei syödä väkisin eikä pidättäydy mielen voimalla nälässä.

Ravinteikas ja puhdistava ruoka tuo Sinulle kauneutta sisältä ulospäin <3

 
_MG_2795 minna.jpg

gym.mind


treenaa kehosi ja mielesi

gym.mind


treenaa kehosi ja mielesi

 

GYM

Teen sinulle tavoitteidesi mukaisen treeniohjelman. Kannustan vapailla painoilla treenaamiseen, olit sitten aloittelija tai jo enemmän treenannut. Opetan sinulle hyvät ja tehokkaat tekniikat jolloin saat treenistäsi enemmän irti. Miksi viettäisit salilla aikaa tuntitolkulla monta kertaa viikossa? Tee tehokkaita treenejä, yhdistettyinä hyvään ravintoon, niin saat parhaita tuloksia ilman salilla asumista. Tämä on mahdollista vaikka olisitkin perheen äiti tai kiireinen yritysjohtaja.

Opetan vahvasti myös kehon kuuntelua. Sitä, että me ymmärrämme kuinka raskas painoharjoittelu on hermojärjestelmälle rasittavaa. Ja kuinka stressaantunut ja kroonisesti sairas keho tarvitsee lempeät liikuntamuodot eikä liiallista liikunnan suorittamista.

Treenissä pitää aina kuunnella kehon jaksamista ja voimaannuttaa omien voimavarojen mukaisesti. Mutta mikäli haluaa urheilullisen ulkomuodon ja hyvinvointia, on meillä velvollisuus liikkua ja liikuttaa kehoamme.

Oma lajini ja valmennukseni on painoharjoittelua vapailla painoilla. Sinun voi olla jokin muu. Pääasia on, että liikutat omalle tasollesi sopivasti itseäsi. Siinä voin auttaa sinua!

Kysy rohkeasti treenivalmennusta. Kun saat selkeät ohjeistukset salille, saat rohkeutta voimailla ja pääset nauttimaan voimaantumisen tunteesta -sisältä ulospäin.

 

MIND

Muuta ajatustasi -muutat elämäsi. Oletko ajatellut, että saatat itse estää edistymisesi pitämällä kiinni vanhoista totutuista ajatusmalleista? Saatat ehkä määritellä itsesi jonkin vanhan kuvitelman mukaan, jolloin toteutat samaa kaavaa joka päivä. Tämä estää Sinua nousemasta uudelle tasolle. Yhdessä voimme purkaa näitä ajatusmalleja ja luoda Sinulle uudet, sellaiset, jotka kantavat Sinua parhaimpaan versioon itsestäsi. Anna itsellesi mahdollisuus loistaa <3 Se tehdään mielen tasolla, rajana ovat vain mielen asettamat kuvitteelliset esteet.

Usko itseesi. Ja siihen, että Sinussa ON tarvittava voima ja osaaminen.

 

HINNASTO

Ravintoneuvonta

Ensimmäinen kerta 129€ (1,5 h)

Toinen kerta 85€ (1 h)

Kolmas kerta 65€ (45 min)

RAVINTOVALMENNUKSET AINA MYÖS

HENKILÖKOHTAISEN SUUNNITELMAN MUKAAN!

Treeniohjelma 157€

sisältää liikkeiden läpikäynnin salilla

 

Luennot ravinnosta alkaen 320€

 

Valmennuksiin lähtötasot henkilökohtaisesti.

Valmennuspaketit sovitaan myös henkilökohtaisesti tarpeen mukaan, ota yhteyttä ja kerro mitä tarvitsisit!