KAUNISTAVAT SMOOTHIET E-KIRJANI ON TÄÄLLÄ!

Nyt Sinulla on mahdollisuus ostaa ja ladata tämä aivan uudelle tasolle SINUT nostava hyvinvoinnin kirja itsellesi. 

Kaunistavat smuutiet kansi_otsikko4_KIRJA.jpg

Mitä jos hyvät raaka-aineet eivät olekaan kaikki, mitä sinun pitää tietää kun koostat smoothieitasi? Mitä jos oletkin koostanut smoothiesi tavalla, joka tukkeuttaa ruuansulatustasi ja vie sinulta siksi energiaa sekä heikentää ravinteiden imeytymistä? Mitä jos et edes tiedosta tätä?

Mitä jos oletkin syönyt vääränlaisen smoothien väärään aikaan päivästä? Jos oletkin ruuhkauttanut ruuansulatuksesi jo heti aamulla ja lopettanut silloin elimistön luonnollisen puhdistautumisen?

Smoothieiden suosio perustuu pitkälti niiden helppouteen. Mitä jos sinäkin olet astunut siihen ansaan, että se riittää kunhan vain käytät laadukkaita ja ravinteikkaita ainesosia?

Mitä jos sanoisin Sinulle, että vatsasi, energiasi ja kauneutesi eivät olekaan 100% kiittäneet Sinua smoothiestasi vaan oletkin tietämättäsi asettanut ison taakan vatsallesi, vähentänyt omia energioitasi ja himmentänyt omaa hehkuasi ja kauneuttasi?

Smoothiereseptejä on todella helppo jakaa, jos ei noudata mitään ruuansulatuksen perussääntöä. Jokainen terveys- ja fitnessblogi on täynnä terveellisiä smoothiereseptejä. On helppoa heittää blenderiin kaikkea terveellistä, unohtamatta sitä rakasta proteiinijauhetta! Tämä ei kuitenkaan toimi. Sinä et voi sekoittaa omenaa, mustikoita, herajauhetta sekä cashewpähkinöitä sekaisin. Ruuansulatus ei toimi sillä tavoin optimaalisesti. Ja siitä tässä on kyse. Ruuansulatuksen optimoinnista. Ravinteiden maksimaalisesta imeytymisestä. Elimistön puhdistumisesta. Elimistön alkalisoinnista.

Elimistömme on huomattavasti paljon enemmän kuin proteiineja, hiilihydraatteja, rasvoja ja kaloreita. Se on niin monimutkainen ja viisas järjestelmä, että se vähät välittää Sinun kaloritaulukoistasi tai proteiinien grammamääristäsi. Tottelee kyllä, kun käsket sitä. Kauankin aikaa voitte kulkea yhteisymmärryksessä. Mutta muista aina olla avoin muutokselle. Tiede muuttuu joka päivä. Eilinen on jo vanhaa tietoa. Anna uudelle mahdollisuus.

Tämä Kaunistavat Smoothiet -kirja sisältää paljon niin sanottua kumoavaa tietoa. Se saattaa kumota sinulta monta terveysuskomusta (kuten esimerkiksi runsasproteiinisen aamupalauskomuksen) ja lisätä ymmärrystäsi sekä tietouttasi siitä, että ehkä et voikaan vain luottaa raaka-aineisiin ja huolehtia sopivista makroista, että ehkä se ei riitäkään. Ehkä sinäkin haluat jo oppia uutta ja nousta sen mukana uuteen tietoisuuteen. Tämä smoothie -kirja avaa sinulle oven tuonne uudelle tasolle. Astu sisään, ole hyvä!

Väärin koostettu smoothie ruuhkauttaa pahimmillaan ruuansulatuksesi tunneiksi eteenpäin. Ja jos vielä syöt smoothiesi väärään aikaan päivästä, saatat pahentaa tilannetta aiheuttamalla koko päiväksi raskaan taakan vatsallesi. Tai saat aikaiseksi turvotusta ja närästystä. Pahimmillaan koko prosessi syö sisältäpäin ulkoista kauneuttasi.

Huonosti sulanut ravinto ei koskaan imeydy 100 prosenttisesti! Ja jotta ravinteet pääsisivät imeytymään optimaalisesti, pitää Sinun huolehtia kunnollisesta ruuansulatuksesta. Pelkät hyvät ainesosat eivät riitä! Sinun pitää nousta uudelle, korkeammalle tasolle!

Oikein ja hyvin ajoitettu smoothie kunnioittaa elimistösi omaa, luonnollista tapaa käsitellä ravintoa.

 

Kaunistavat Smoothiet 14,90€

Osta nyt
 

Minä tiesin paljon hyvästä ravinnnosta. Ja siitä, miten aterioita ja smoothieita ’kuuluu’ koostaa, jotta saisin kaikki tarvittavat ravintoaineet. Ja jotta se palvelisi treeniäni, kehittymistäni ja palautumistani. Sekä yleistä hyvinvointiani ja energiantarvettani.

Teoriassa tuo kaikki toimi kyllä. Ja käyttämäni smoothiet olivat täyttäviä ja herkullisia. Nälkä pysyi poissa monien tuntien ajan.

Kuitenkin kärsein edelleen kaikista näistä; erittäin paha aikuisiän akne, ailahteleva vatsa (toisinaan turpea, toisinaan ei), vatsan toiminta oli sellainen, että ulos ei ehkä kuitenkaan tullut niin paljoa kuin meni sisään, tukkoisuuden tunne oli iso ja vatsa oli pömpöttävä, ei niin litteä, jollainen sillä treenillä ja ruokavaliolla olisi pitänyt olla.

Olin myös laittanut merkille, että olin omasta mielestäni vanhentunut aivan liikaa viime vuosina. Hormonitoimintani ei myöskään, kaikesta laadukkaasta ja tarkasta syömisestä (ja elintavoista) huolimatta, vieläkään toiminut kunnolla.

Tänä päivänä, nyt kun tiedän kaiken tämän ruuansulatukseen, elimistön puhdistumiseen ja alkalisointiin liittyen, en voi ymmärtää, miten olen voinut olla ottamatta niitä erittäin tärkeitä asioita huomioon smoothieissani! Tuntuu vieläkin joka kerta pahalta kun törmään jossain kovasti hehkutettuun smoothiereseptiin ja huomaan heti, että siinä on vain yhdistelty hyviä ainesosia. Itse ainesosien yhdistelyyn ja smoothien syömisen ajoitukseen ei olla kiinnitetty mitään huomiota.

Siksi haluan tällä kirjallani auttaa sinuakin nousemaan smoothieiden kanssa aivan uudelle, korkeammalle hyvinvoinnin tasolle.

 

Olet ehkä kuullut kuinka aamupalan on tarkoitus lopettaa yön aikana alkanut paasto. Mikäli syöt heti herättyäsi aamupalan, niin tapahtuukin. Elimistösi puhdistautuminen loppuu siihen. Annat elimistöllesi uutta puhdistettavaa ehkä jo ennen kuin edes vanhat kuonat ovat poistuneet. Kasaat tällä tavoin elimistöösi poistumatonta kuonaa, joka vain rasittaa elimistöäsi.

Minulla on omakohtainen, pitkäaikainen kokemus ruuansulatuksen maksimoinnista ja smoothieiden oikeanlaisesta koostamisesta, sekä niiden oikein ajoittamisesta.

Olen opettanut samaa tietoa valmennettavilleni, jotka ovat koukuttuneet ihaniin aamusmoothieisiin ja saaneet helpotusta turvotuksiin, vatsan toimintaan, hormonitoimintaan ja maksimoineet omaa sisältä ulospäin tulevaa hehkuaan. Myös rasvanpoltto on helpottunut elimistön toksiinisuuden vähentyessä.

Kirjan avulla opit, miten vältät suurimmat virheet smoothieiden koostamisessa. Opit myös ruuansulatusta ja detoxia tukevan smoothieajoituksen.

Opit auttavat sinua maksimoimaan elimistösi puhdistautumista, alkalisointia ja ravinteiden imeytymistä syömästäsi ravinnosta. Niiden ansiosta alat hehkumaan sisältä ulospäin omaa upeuttasi. Ihosi kirkastuu ja hehkuu, vatsasi kiittää hyvin sulavasta ravinnosta ja pysyy litteänä. Alkalisoivien smoothieiden nauttiminen nuorentaa ja auttaa polttamaan rasvaa.

 

KAUNISTAVAT SMOOTHIET 14,90€

Osta nyt
 

Opetan tämän kaiken sinulle tässä yhdessä kirjassa. Saat kirjan hinnalla monen tunnin valmennuksen, jonka arvo nousisi reilusti yli 300 euroon. Kirjassa on 12 ravinteikasta ja helppoa reseptiä käyttöohjeistuksineen ja vinkkeineen. 

 

Kirjasta annettua palautetta:

- Mielenkiintoinen uusi näkökulma oikeanlaiseen ruokailuun. Tilasin tämän itse ja suosittelen! -

- Kysyn vaan ONKO parempaa tapaa aloittaa viikon viimeinen päivä? Kiitos Minna kirjastasi, se luo kauneutta jo itsessään. Suosittelen kaikille itsestään huolta pitäville. -

- Vahva suositus! Loistavia ohjeita terveellisempään elämään <3 Kiitos. -

Moi, kuudes päivä nyt menossa kun teen fiksumpia smoothieita. Iho on kirkastunut ihan valtavasti. Yhtään uutta näppyä ei ole tullut ja vanhat kuivuivat parissa päivässä kasaan. Joka aamu alan vihrerpirtelöllä ja päivällä olen juonut vielä 1-2 muutakin pirtelöä. Kiitos paljon sinulle kun kommentoit suoralla kädellä syömisiäni! Minulle valtavan tärkeä asia on kirjan kirjoittajan oma kokemus taustalla. Muilta tuli lähinnä "laastarivinkkejä". En usko että mikään yksittäinen kosmetiikkatuote auttaa tässä vaan puhdistus täytyy lähteä sisältäpäin. Smoothiesi ovat vielä todella hyvän makuisia! Vihreä väri ei tarkoita pahaa makua.On hauska miten pienet muutokset vaikuttavat niin paljon. Elämäntapani ei ole muuttunut tippaakaan, smoothieidenisisältö ja yhdistely vain muuttui. 

 

Saatat pohtia, miksi maksaisit smoothieohjeista, kun niitä jaetaan ilmaiseksi terveysblogeissa ja naistenlehdissa. Haluan muistuttaa, että tässä kirjassa on kyse siitä, kuinka noustaan nyt aivan uudelle tasolle! Pelkkä hyvien ainesosien käyttäminen ei riitä. Sinun pitää tietää, ettet voi laittaa samaan smoothieen omenaa, marjoja, proteiinijauhetta ja avocadoa.

Tuossa smoothiessa olisi kyllä hyvät ainesosat, mutta lopputuloksena tukit ruuansulatuksesi proteiinijauheen ja avocadon yhdistelmällä. Omena ja marjat fermentoituvat vatsassasi ja pilaavat koko smoothien, jolloin elimistösi kieltäytyy käyttämästä hyväkseen pilaantunutta ruokaa. Sinulle jää siis raskas ruuansulatus sekä ravinneköyhä energiapaketti.

Tämä ei ruokikaan ulkoista kauneuttasi. Jotta ravinteita riittäisi kauneuden rakentamiseen asti (eikä vain välttämättömiin elintoimintoihin), pitää sinun ehdottomasti antaa mahdollisuus ja eväät elimistöllesi tehostettuun ruuansulatukseen, elimistön puhdistautumiseen ja alkalisointiin. Näin maksimoit hehkuvan ihon, hyvän rasvanpolton, hiusten ja kynsien hyvinvoinnin ja vahvuuden. Maksimoit mahdollisuutesi sisältä ulospäin tulevaan kauneuteen.

 

Kaunistavat Smoothiet -kirjan luettuasi, ymmärrät, miksi smoothieiden oikeanlaiseen koostamiseen ja ajoittamiseen kannattaa kiinnittää huomiota. Vältät tulevaisuudessa vääränlaisten smoothieiden rotkon ja saat itsellesi monin verroin hyväätekevää ravintoa, paljon kevyttä energiaa ja mikä hienointa, nuorennat ja kaunistat itseäsi sisältä ulospäin!

Kirjan saat ostettua omaksesi klikkaamalla OSTA NYT -painiketta. Sen jälkeen Sinulta kysytään sähköpostiosoitettasi sekä nimeäsi. Nämä täytettyäsi pääset suorittamaan verkkopankkimaksun. Maksun jälkeen saat ladata kirjan itsellesi.

 

KAUNISTAVAT SMOOTHIET 14,90€

Osta nyt
 

Ps. Rakastan Kaunistavat Smoothiet -kirjan jakamaa hedelmien vapautus -ideologiaa! Ota siis jo nyt tässä bonuksena käyttöösi, vaikka et smoothieita tekisikään, tämä superruokailun ohje: Syö KAIKKI hedelmät AINA vain tyhjään vatsaan. Unohda lopullisesti hedelmäjälkiruuat ja nauti nuo ravinnerikkaat ja nesteyttävät sekä puhdistavat herkut AINA tyhjään vatsaan.

Pps. Moni vatsaongelmainen pohtii Kaunistavien Smoothieiden sekä FodMap-ruokavalion välistä yhteyttä tai sitä, että otetaanko kirjassa huomioon FodMap-hiilihydraatit. 

FodMap-ruokavalio perustuu siihen, että vältetään ruoka-aineita joiden sisältämät hiilihydraatit on todettu fermentoituvan suolistossa ja sitä kautta aiheuttavan vatsan turpoamista sekä muita inhottavia oireiluita. Kaunistavien Smoothieiden opettama tapa muuttaa tätä käsitystä niin, että ruuat yhdistellään ja ajoitetaan oikein siten, että ruuansulatus pääsee toimimaan elimistölle luonnollisella tavalla optimaalisesti, jolloin itse fermentoitumista ei tapahdu ollenkaan.

Tämä ei tietenkään poissulje sitä jos olet allerginen jollekin. Mutta tämä vapauttaa monelle ruokavaliorajoitteiselle käyttöön paljon hyväätekeviä hiilihydraattipitoisia ruokia. Koen siis, että FodMap-ruokavalio on todella rajoitteellinen ja sitä kautta se on jo yksi stressin lisäaiheuttajakin. Minulle, kuten monelle valmennettavallenikaan ei FodMap-ruokavalio ole tuonut toivottua tulosta. Kaunistavien Smoothieiden ideologia sen sijaan on. Kokeile itse, kuuntele kehoasi. Se kyllä tietää kunhan annat sille siihen mahdollisuuden.

 

Liity tästä Kaunistavien Smoothieiden postituslistalle!

* indicates required