KAUNISTAVAT KASVISRUUAT E-KIRJA ON TÄÄLLÄ!

Nouse uudelle hyvinvoinnin tasolle, nouse korkeammalle.

kirja-mockup-2-yksi-kirja.jpg

Mitä jos olisikin olemassa sellainen ravinto joka auttaa iho-ongelmiin ja saa ihon hehkumaan terveyttään?

Mitä jos olisikin olemassa sellainen tapa ruokailla joka auttaisi väsynyttä vatsaa jaksamaan turpoamatta?

Mitä jos olisikin olemassa ruoka joka nuorentaa ja elävöittää sekä hidastaa ikääntymistä?

Kaunistavat Kasvisruuat on ihan jotain muuta mihin olet hyvinvoinnissa tottunut. Se on jotain mikä nostaa sinut aivan uudelle hyvinvoinnin tasolle. Kaunistava ideologia nostaa sinut korkeimmalle tasolle jolle voit hyvinvoinnissa nousta.

Kaunistavat Kasvisruuat ei ole pelkkää kasvisruokaa. Se on kasvisruokaa jossa otetaan huomioon kaikki se joka herättää meidän elimistömme eloon.

Kaunistava Kasvisruoka ottaa huomioon ihon kauneuden puhdistamalla ja nesteyttämällä elimistöä joka päivä. Kaunistava Kasvisruoka yhdistelee ruuat siten, että vatsasi ei turpoile ja kiukuttele.

Kaunistava Kasvisruoka -kirja kertoo sinulle mikä on sitä puhdistavaa, elävöittävää ja hehkuttavaa kasvisruokaa jotta sinä voit siirtää niiden elinvoiman suoraan itseesi ja hehkua sisältä ulospäin.

Kasvisruuan voima on uskomaton. Ja Kaunistava Kasvisruoka nostaa vielä senkin aivan uudelle tasolle!

Elävä ravinto herättää sinut eloon.

Tämä ei tarkoita, että meidän pitäisi syödä vain raakaruokaa. Se tarkoittaa sitä, että syödään ruoka-aineksia jotka ovat elinvoimaisia ja korkeavärähteisiä. 

Kaunistavat Kasvisruuat -kirja kertoo sinulle mistä ruuasta iho saa hyvinvointinsa. Se kertoo sinulle kuinka koostat ateriasi niin, että vatsasi jaksaa paremmin turpoamatta. Kirja kertoo sinulle myös kuinka koostat päiväsi Kaunistavasta Kasvisruuasta, joka päivä.

Sen lisäksi kirja kertoo sinulle mistä johtuu sinun makean- ja suolaisenhimosi, viinintarpeesi ja millä korjaat ne. Kaunistavat Kasvisruuat kertoo sinulle miksi meidän kuuluu saada lohturuokaa ja mitä se voi parhaimmillaan olla.

Kaunistavat Kasvisruuat pitää sisällään melkein 60 Kaunistavaa reseptiä jotka ovat helppoja ja yksinkertaisia perusraaka-aineista toteutettavia arkiruokia, smoothieita, lisukkeita sekä herkkuja.

Kirjassa on uusia Kaunistavia Smoothie -reseptejä. Ja nyt uutuutena myös paljon Kaunistavia herkuttelureseptejä.

 

Kaunistavat Kasvisruuat e-kirja NYT KAMPANJAHINTAAN 17,90€ !!! (OIKEA HINTA 24,90€)

Lataa ja osta oma e-kirjasi tästä!

 

Kasvisruuan tarkoitus ei ole vain eliminoida eläinperäisiä ruokia. Kasvisruuan tarkoitus on myös eheyttää ja ravita meitä syvemmällä tasolla. Tarkoitus on syödä kasviksia ja hedelmiä, ei korvikkeita.

Moni kuitenkin pelkää proteiininpuutosta eikä tiedä, että sen pelossa ruokavalioon lisätyt soijanakit, tofut sekä härkikset vievät tilaa ruokavaliossa juurikin niiltä eheyttäviltä ja hehkuttavilta ruuilta kuten hedelmiltä, vihreiltä ja kasviksilta.

Ne ovat kuitenkin juuri sitä mistä kasvisruuan pitäisi koostua. Siksi me emme saisi ajatella kasvisruokaa samoin kuin sekaruokaa. Kasvisruokaan pätee ihan omat sääntönsä mikäli haluaa korkeampaa hyvinvointia.

Kasvisruokavalioiden ongelmana on myös ruuansulatuksen raskaus. Kasvisruoka pyritään yleensä koostamaan kuten sekaruoka. Tarjolla olevat kasvisruokaopit kun ovat sekaruokavalioihin pohjautuvia.

Tämä ei kuitenkaan toimi, pitää ymmärtää kasvisruokavaliota syvemmällä tasolla. Se ei ole vain hiilihydraatteja, proteiineja ja rasvaa. Se on elävöittäviä ravinteita ja meidän tehtävämme on syödä niitä siten, että kehomme puhdistuu, imeyttää ravinteet ja että elimistömme saa riittävästi energiaa.

 

Minulla oli iho-ongelma. Ja miljoona muutakin ongelmaa. Siltä se ainakin tuntui.

Elin kolme vuotta proteiiniuskonnossa. Alussa eliminoin viljat ja suurimmat hiilihydraatit (myös hedelmät) sekä lisäsin rasvoja. Siitä ravinto-opiskelujeni sekä tietoni lisääntymisen myötä siivosin ruokaani poistamalla kaikki maitotuotteet (myös vuohen- ja lampaanmaidot sekä voit), lisäämällä kasviksia ja lisäravinteita.

Sitten kun keho ilmoitti, että tarvitaan hiilihydraatteja, siirryin paleomaiseen ruokailuun. Otin mukaan bataattia sekä kvinoaa.

Ongelma oli silti se, että aikuisiän akneni ei parantunut, iho ei puhdistunut. Vatsani tuntui täysinäiseltä vaikka se ei sitä ollut. Rasvan määrä ruokavaliossa tuntui väsyttävän vaikka alkuun se oli piristänyt.

Yliherkkyyksiä syntyi koko ajan lisää ja karsein jatkuvasti ruokia. Tämä alkoi olemaan aika stressaavaa jo. Huomasin myös, että keho ei parane kokonaan vuosien takaisesta stressistä vaikka olin pitänyt itsestäni hyvää huolta jo pitkään.

Kasvoista puuttui hehku ja rypyt ja juonteet lisääntyivät. Ikää tuli 35 niin silloin se alkaa näkymään. Se miten ruoka vaikuttaa kauneuteen. Alle 35 kun usein voi syödä mitä ja miten vain eikä se vielä näy kasvoissa.

Aikuisiän akneni pelasti minut. Se kun pakotti minut etsimään vastausta. Löytyi puhdistava kasvisruoka ja ymmärsin kuinka monella tapaa olin rääkännyt elimistöäni syömällä eläinproteiineja monta kertaa päivässä.

Ymmärsin kuinka tärkeää ihon ja yleisen eheytymisen kannalta on puhdistaa elimistöä joka päivä.

Jätin kertaheitolla ruokavaliostani pois kaikki eläinkunnan tuotteet ja otin tilalle paljon puhdistavia ja ravinteikkaita hedelmiä, kasviksia ja vihanneksia.

Lopetin joka-aamuisen rasvakahvini ja aloitin aamuni puhdistavalla sitruunavedellä. Jatkoin aamua Kaunistavalla ja puhdistavalla Vihreän Voima smoothiella. Söin hedelmiä ja ruuansulatusta kunnioittaen koostettuja kasvisaterioita.

Tunsin ja näin tuloksia heti. Keho keveni ja kasvot nuorenivat. Iho alkoi paranemaan ja kuuden kuukauden päästä akneni oli lopullisesti parantunut. Se ei ole koskaan tullut takaisin eikä enää tulekaan koska tiedän mistä se johtui ja millä se parani pois.

Omalla kohdallani tämä polku on ollut mullistava. Olen ymmärtänyt mistä ruuassa on kyse ja oppinut monia syitä siihen miksi meidän kuuluu syödä kasvisruokaa.

Kaunistava Kasvisruoka on parantanut akneni, elävöittänyt kilpirauhaseni, rauhoittanut vatsani, antanut aivan uudenlaista energiaa keholleni sekä eheyttänyt sieluani ja puhdistanut mieltäni. Kaunistava Kasvisruoka on antanut minulle viisauden ruuan suhteen, sellaisen viisauden jota ei valmentajien oppaista lueta.

Sanovat, että käännynnäiset ovat kaikista kovimpia puolestapuhujia.

Minä olen käynyt läpi vähärasvaiset ja vähäkaloriset jogurttiruokavaliot, riisi-kana fitnessruuat, karppaukset, vähähiilihydraattiset safkailut, paleot, ketoosit, kaikettomat dieetit.

Mikään niistä ei ole eheyttänyt minua kuten Kaunistava Kasvisruoka. Parasta tässä on se, että vaikka tämä onkin omaa kokemuspohjaani niin tämä kaikki pohjautuu myös tieteeseen.

Muutoskuva.png
 

Sen lisäksi, että minulla on oma kokemukseni, minulla on kokemus sadoista valmennettavista. Kaunistavat Smoothiet -kirja on jo yli tuhannella ihmisellä ja iso osa heistä on käynyt Kaunistavan Ruuan peruskurssit sekä osallistuneet Kaunistaville Detoxeille.

Minulla on myös henkilökohtaisia valmennettavia jotka ovat kaivanneet apua ongelmiinsa. Suurimmaksi osaksi minun luokseni tulevat he jotka ovat jo hyvin tietoisia ravinnosta ja osaavat siihen liittyen paljon mutta eivät silti koe olevansa vielä oikealla polulla.

Runsaan kasvisten ja hedelmien syönnin on todettu monin tavoin terveyttä edistäväksi. Eläinperäisten ruokien ja rasvojen minimoinnin tiedetään olevan sokeriaineenvaihdunnalle hyväksi. Kyllä! Luit oikein. Rasva pilaa sinun sokeriaineenvaihduntasi, ei sokeri. Enemmän tästä kirjoitan kirjassa mutta oletko ajatellut, että tämän päivän hyviin rasvoihin pohjautuvat dieetit saattavatkin mennä metsään pahasti?

Kaunistavan Ruuan ideologia on ainutlaatuinen. Minä olen ainoa Suomessa joka osaa opettaa tämän asian tällä tavoin ja tietää mihin se pohjautuu. Minä olen ainut hyvinvointivalmentaja joka on valmentanut tällä ideologialla ihmisiä ja vastannut satojen kysymyksiin auttaen heitä eteenpäin.

Minulla on ollut etuoikeus nähdä kuinka Kaunistava ideologia eheyttää ja hehkuttaa ihmisiä sisältä ulospäin.

 

Kaunistavat Kasvisruuat e-kirja NYT KAMPANJAHINTAAN 17,90€ !!! (OIKEA HINTA 24,90€)

Lataa ja osta oma e-kirjasi tästä!

 

Kaunistavat Kasvisruuat -kirjastani saat reseptejä ja vinkkejä arkeesi joiden avulla pystyt toteuttamaan ideologiaa helposti. Saat myös perustiedot ja ohjeistukset siihen miten ideologiaa toteutetaan oikein.

Kirja keskittyy myös siihen miten meidän pitää ymmärtää olevamme kokonaisuus. Ruokavaliomuutokseen pitää aina ottaa mieli mukaan. Kirja auttaa sinua sytyttämään itsesi haluun huolehtia ruokailuistasi.

Kirja auttaa sinua ymmärtämään miksi pelkkä kehon ravitseminen ei riitä kun haetaan korkeampaa hyvinvointia. Mukaan pitää ottaa myös mielen ja sielun ravitseminen. Muutoin saattaa käydä niin, että sinä syöt ikuisesti huonona päivänä jäätelöä lohtuusi tai joka päivä himoitset herkkuja stressisi vuoksi.

Kirja kertoo sinulle kuinka sinun kuuluukin syödä lohtuusi, kuinka sinun kuuluukin palkita itsesi rankan työviikon jälkeen. Kaunistavat Kasvisruuat antaa sinulle luvan lohturuokaan. Se suorastaan kannustaa siihen! Kirja vain auttaa sinua ymmärtämään mistä lohturuuan tarve tulee ja miten sitä saa parhaiten ruokittua.

Mikäli olet kamppaillut jo kauan iho-ongelmien tai vatsavaivojen kanssa niin kirja antaa sinulle perusohjeet siihen kuinka pääset heti parantamaan itseäsi Kaunistavan Kasvisruuan avulla.

Tämä ei ole tavanomaista kasvisruokailua. Tämä on korkeampaa tasoa siitä ja siksi sinä et ole vielä kuullut tätä muualta. Silti reseptit koostuvat ihan tavallisista jokaisesta kaupasta löytyvistä aineksista jotka sopivat hyvin suomalaiseen makuun.

 

Kirjan hinnalla saat itsellesi satojen eurojen valmennukset. Kirja pitää sisällään kaikki perusohjeet siihen kuinka noudatat Kaunistavaa ideologiaa aamusta iltaan. Olen tähän asti jakanut tätä tietoa vain kursseillani ja yksilövalmennuksissa.

Nyt se on laitettu kirjaan siten, että kirjan luettuasi pystyt ymmärtämään ja noudattamaan ideologiaa jonka oppimisesta maksaisit muutoin huomattavasti enemmän.

Ja jotta sinä varmasti saisit rahoillesi vastinetta saat itse kirjan lisäksi erillisen tulostettavan reseptivihon.

Olen halunnut tehdä tästä sinulle mahdollisimman helppoa.

Siksi ostaessasi kirjan saat ladattavaksesi KAKSI tiedostoa. Toinen on Kaunistavat Kasvisruuat e-kirja jossa on kaikki Kauneus ideologiaan liittyen. Siinä kirjassa resepteissä on kuvat ja raaka-aineista on kerrottu enemmänkin sitä mikä niistä tekee mahtavaa kauneudellesi.

Toinen tiedosto jonka saat on helposti tulostettava reseptivihko. Siinä on kaikki kirjan reseptit ilman kuvia ja ylimääräisiä kirjoituksia.

Näin sinä saat itsellesi kirjan reseptit keittiöön ja voit kuitenkin aina palata itse kirjaan koneellesi. (Toki koko kirjankin voi tulostaa, se on helposti pdf-muotoisena)

 

Saatat ajatella, että miksi maksaisit kasvisruokaresepteistä jotain koska niitä saa verkosta etsimällä ihan ilmaiseksikin.

Minä haluan muistuttaa, että nämä eivät ole tavallisia kasvisruokareseptejä. Nämä ovat Kaunistavia kasvisruokareseptejä sekä sitä ideologiaa.

Tämä ei ole vain reseptikirja. Tämä on avain Kaunistavaan ideologiaan kokonaisuudessaan. Kirjassa sinulle myös kerrotaan kolme tärkeää peruspilaria johon ideologia perustuu. Ja niitä noudatetaan läpi reseptien.

Muista siis se korkeampi taso! Tällä kirjalla ei ole mitään tekemistä perinteisten kasvisruokakirjojen kanssa. Tämä kirja kokee ruuan paljon merkitsevämpänä asiana kuin kaloreina, hiilihydraatteina tai proteiineina.

Kirjan reseptit ovat kaikki myös sellaisia jotka sopivat iho-ongelmien kanssa kamppaileville. Olen karsinut resepteistä pois kaikki sellaiset ruuat jotka voivat hidastaa parantumista tai ruokkia iho-ongelmaasi.

 

Kaunistavat Kasvisruuat -kirjan luettuasi ymmärrät mikä edellisissä ruokavalioissasi on saattanut mennä vikaan eivätkä ne siten ole nostaneet sinua hehkuusi.

Kasvisruoka on kovassa nousussa. Ihmiset ovat alkaneet huomaamaan kuinka proteiinitankkaukset eivät tuokaan täyttä hyvinvointia ja tietoisuus kasvisruuan terveellisyydestä on saavuttanut jo muitakin kuin hippeilijöitä.

Me tiedämme jo, että trendikäs, omaa aikaansa ja hyvinvointiinsa panostava ihminen voi olla kasvissyöjä ilman, että hänet leimataan hassuksi hipiksi joka ajattelee vain teurastettujen lehmien kärsimystä.

(En missään nimessä sano, että tämä on huono! Mutta on tärkeää ymmärtää, että kasvissyönti on meidän kaikkien ideaalista ravintoa, ei pelkästään heidän jotka haluavat pelastaa eläimet.)

Kaunistavan Kasvisruuan avulla sinä pääset heti kiinni kasvissyönnin korkeampaan ideologiaan. Sen avulla sinä saat myös vähennettyä eläinperäisten tuotteiden syömistä vaikka et kokonaan kasvissyöjäksi alkaisikaan.

Kaunistava Kasvisruoka on myös sinulle joka olet jo kasvissyöjä mutta kaipaat vielä jotain. Kaipaat isompaa tietoa ja apua hyvinvointiisi.

Koko kirjan sisältö on hehkuttavaa ja Kaunistavaa. Se on valoisaa aallonharjaa hyvinvoinnissa jotta sinäkin pääsisit heti mukaan edelläkävijöiden joukkoon. Nouse korkeammalle tasolle kanssani! Ideologiaan rakastuneita on jo huima määrä mutta mukaan mahtuu kyllä.

Tervetuloa <3

 

Kaunistavat Kasvisruuat e-kirja NYT KAMPANJAHINTAAN 17,90€ !!! (OIKEA HINTA 24,90€)

Lataa ja osta oma e-kirjasi tästä!

 
kirja-mockup-2-kolme-kirjaa.jpg

Mitä sinä saat?

  • Melkein 60 erilaista kasvisruokareseptiä pääruuista, lisukkeista, salaateista, smoothieista ja herkuista. Kaikissa noudatetaan Kaunistavaa ideologiaa.

  • Ohjeet siitä miten koostat ateriasi ja päivien ruokailusi jotta saat täyden tehon Kasvisruuista käyttöösi.

  • Esimerkkipäiviä miten syödä aamusta iltaan.

  • Vinkkejä ja tietoiskuja siitä mitä erilaiset ruuat tekevät kauneudellesi.

  • Mentaalista valmennusta siitä miksi ruokaan kannattaa panostaa ja miten se vaikuttaa myös sinun mieleesi.

  • Saat KAKSI eri tiedostoa ladattavaksesi!!!

  1. Kaunistavat Kasvisruuat -kirjan (pdf-muodossa) jossa on kaikki tieto ja reseptit kuvineen.

  2. Tulostettavan reseptivihon (pdf) ilman kuvia ja raskasta tekstiä. Näin saat helposti e-kirjan hyödyt käyttöösi paperisena.

  • Tietoa siitä mikä ruoka tekee kauneudellesi hyvää ja mikä ei. Opit myös miksi hiilihydraatti on hyvästä ja miksi tietyille energiamäärille lasketut ravinto-ohjelmat eivät päästä sinua koskaan tasapainoon.

 

Kaunistavat Kasvisruuat e-kirja NYT KAMPANJAHINTAAN 17,90€ !!! (OIKEA HINTA 24,90€)

Lataa ja osta oma e-kirjasi tästä!