IMG_7257.jpg
IMG_7257.jpg

Kaunistava ruoka


SCROLL DOWN

Kaunistava ruoka


KAUNISTAVA RUOKA -Seuraava kurssi alkaa 24.5.2018!!

Tämä on korkeammalle tasolle sinut nostava 10 päivän verkkokurssi

Kaunistava Ruoka on elävöittävää ravintoa joka puhdistaa, hoitaa ja kunnioittaa kehoamme.
— Minna, Kaunistavan Ruoan opettaja, valmentaja ja kehittäjä
Kaunistava Ruoka _kurssikuva.png
 

Haluaisitko sinä syödä enemmän kasvisruokaa?

Vai haluaisitko sinä vähentää eläinperäisten ruokien syömistä mutta et ole vielä valmis luopumaan niistä kokonaan?

Kaunistavan Ruuan peruskurssi opettaa sinulle siinä tapauksessa mitkä eläinperäiset ruuat ovat terveellisempiä vaihtoehtoja ja miten voit syödä niitä niin, että ruuansulatuksesi ei rasitu liikaa. Ruuansulatukseen panostaminen keventää vatsan taakkaa ja helpottaa siten monia vatsaoireita.

Haluaisitko sinä vain syödä puhdasta kasvisruokaa ilman eläinperäisiä tuotteita sekä osata koostaa kasvisruokasi siten, että se takaa sinulle riittävästi energiaa, tukee vatsasi hyvinvointia ja puhdistaa kehoasi kevyesti joka päivä?

Haluatko oppia mitä on hyvinvointiin perustuva kasvissyönti? Monesti me saatamme mennä harhaan vain jättämällä eläinperäisiä tuotteita pois ja sitten etsimme niille korvaavia.

Tämä saattaa viedä huonoon suuntaan koska voit pettyä kun korvike ei maistunutkaan yhtä hyvälle tai et vain saanut siitä vatsallesi hyvää oloa. Toisaalta voit myös vain siirtyä eineksistä eineksiin. Eli otat lihapullan tilalle valmiit falafel-pullat tai makkaran tilalle soijanakit.

Kaunistava Ruoka ei ole eineksiä. Se on prosessoimatonta, kasviperäistä ruokaa joka sallii ruokavalioon jonkin verran eläinperäistä mikäli niin haluaa.

Toisaalta Kaunistava Ruoka myös kannustaa kokonaan kasvipohjaiseen ruokaan joka koostetaan puhtaista, aidoista ruuista.

Saat siis molemmat.

1. Helpotusta siihen prosessiin jossa haluat vähentää eläinperäisiä tuotteita

2. tietoutta siihen miten voit nostaa omaa kasviperäistä ruokailuasi korkeammalle hyvinvoinnin tasolle.

 

KAUNISTAVALLE RUOKAKURSSILLE PÄÄSET NYT TÄSTÄ! Hinta 79€

Jos haluat maksaa kurssin luottokortilla kahdessa erässä (2 X 39,50€ YHTEENSÄ 79€) niin sen voit tehdä täällä.

 

Mitä on Kaunistava Ruoka?

Kaunistava Ruoka on elävöittävää ravintoa joka puhdistaa, hoitaa ja kunnioittaa kehoamme. Se on plant based, whole foods. Kasvipohjaista prosessoimatonta ruokaa.

Kasvissyönti nostaa päätään vahvasti maailmalla ja Suomessa. Tietoisuus lisääntyy siitä miten tärkeää meille on syödä paljon kasviksia, hedelmiä ja marjoja.

Pikkuhiljaa me alamme ymmärtämään sitä kuinka proteiini ja eläinperäinen ravinto ei ole se joka edistää terveyttä. Yleensä muutokset proteiinipitoiseen ruokaan tuovat mukanaan myös paljon hyvää kuten kasvisten lisäämistä sekä prosessoitujen ruokien eliminoimista.

Tämä tietenkin edistää myös hyvinvointia. Kaunistava Ruoka lisää entisestään puhtaiden kasvisten määrää jolloin tilaa ei jää paljoakaan eläinperäiselle. Näin pystyt helpommin vähentämään tai lopettamaan haluamasi tuotteet eläinkunnasta.

Eläinperäisessä ravinnossa ei ole kuituja, kun taas kasviperäinen ruoka on sitä tulvillaan. Runsas kuitujen saanti edistää vatsan toimintaa ja tukee hyvinvointia monin tavoin.

Kasviperäiset ruuat ovat täynnä antioksidantteja, fytoravinteita, hyviä sokereita, helposti imeytyviä aminohappoja ja nesteytystä tehostavia elektrolyyttejä sekä mineraalisuoloja.

Meidän on vain välillä vaikea hahmottaa mitä se kasvisruoka pitää sisällään ja millä meidän pitää korvata eläinkunnan tuotteet ja pitääkö niitä edes korvata? Voi olla haastavaa myös koota aterioita niin, että uskoo saavansa kaiken tarpeellisen ja vatsa voi silti hyvin.

Kaunistava Ruokakurssi auttaa näissä. Se antaa korkeamman tason ymmärrystä ruokiin sekä ruuansulatukseen ja sen merkitykseen, selkeitä ohjeistuksia sekä toteutuksia.

Kaunistava Ruoka ei ole vain kasvisruokaa. Se ei ole pelkästään aatteellista vegaaniutta. Se on ymmärrystä siitä mitkä ruuat Kaunistavat ja hehkuttavat. Mitkä ruuat tekevät meille hyvää ja ruokkivat biologisia tarpeitamme.

KaunistavaRuoka.png

KAUNISTAVA RUOKA -Seuraava kurssi alkaa 24.5.2018!!

Tämä on korkeammalle tasolle sinut nostava 10 päivän verkkokurssi

 

Siellä opit kolme tärkeää ja Kaunistavaa kasvisruuan perusasiaa.

 

 1. Opit mitä sinun kannattaa syödä jotta elimistösi saa reilusti ravinteita sekä opit mikä on elävöittävää ravintoa joka herättää sinut eloon.
 2. Opit miten yhdistelet ateriasi jotta vatsasi pääsee helpommalla ja ruuansulatuksesi toimisi optimaalisemmin jotta vatsasi ei turpoaisi eikä kipuilisi. Raskas ruuansulatus vie sinulta energiaa ja saattaa aiheuttaa vatsaongelmia vaikka sinulla olisikin käytössä hyvät raaka-aineet. Tämä on toimiva apukeino vatsaongelmaisille ja auttaa ruuansulatusta hengähtämään, tuloksena vatsan eheytyminen pikkuhiljaa.
 3. Opit kuinka saat joka päivä puhdistettua elimistöäsi kevyesti. Opit mitkä ruuat auttavat puhdistumista ja mitkä kannattaa jättää vähemmälle. Puhdas keho hehkuttaa ihoasi ja energisöi sisältäpäin. (lisää puhdistumisen tärkeydestä voit lukea täältä)
 

MITÄ SINÄ SAAT?

 • Kauppalistan Kaunistavista -ruuista
 • Selkeät päiväohjeistukset ruokailuista
 • Kirjalliset opit yhdistelysäännöistä sekä kaikesta muusta ideologiaan liittyen
 • Ohjeistukset avataan myös videoilla
 • Ideoita ruokiin
 • Minnan postauksia omista ruuistaan ja päivistään
 • Facebook-ryhmän tuen ja paikan jossa esittää kysymyksiä ja ajatuksia. Kysymyksiä voi esittää myös kurssialustalla joten Facebook ei ole pakollinen.
 • Vastauksia kysymyksiisi
 • Edelläkävijöiden opit siitä miten elimistöä kunnioitetaan tehokkaasti ja jokaiselle sopivalla tavalla.
 • Minnan valmennustuen koko matkalle
 

KAUNISTAVALLE RUOKAKURSSILLE PÄÄSET NYT TÄSTÄ! HINTA 79€

Jos haluat maksaa kurssin luottokortilla kahdessa erässä (2 X 39,50€ YHTEENSÄ 79€) niin sen voit tehdä täällä.

 

KAUNISTAVAN RUUAN -PERUSKURSSI on teoriapaketti Kaunistaviin ruokailuihin. Se on myös nyt enemmän valmennus koska pääset mukaan Facebookin suljettuun ryhmään jossa asioita voidaan helposti käsitellä vielä syvemmällä tasolla. Se on 10 päivän ajan kestävä tuhti tietopaketti käytännöstä jossa minä opetan sinulle tarkat perusasiat jotka sinun pitää tietää jotta voit toteuttaa Kaunistavaa Ruokavaliota.

Kurssi perustuu kirjoihin Kaunistavat Kasvisruuat sekä Kaunistavat Smoothiet. Kirjojen lukeminen auttaa ymmärtämään ideologiaa ja antaa reseptejä ruokailuihin mutta se ei ole pakollista. Voit osallistua kurssille vaikka et olisi lukenut kirjoja. Kurssilla mennään syvemmälle Kaunistaviin ruokailuihin mitä kirjoissa.

Saat kurssilla kysyä ja vastauksia kysymyksiisi. Saat myös materiaalin käyttöösi jossa sinulla on tiivistettynä kaikki mitä sinun pitää tietää jotta hallitset perusasiat tästä lähtien aina. Saat myös ideoita Minnan Kaunistavista Ruuista! Sekä nyt myös Facebook-ryhmän tuen!

Ihon kauneuteen on tarjolla monenlaista oppia. Olen itse kulkenut oman aikuisiän akneni kanssa pitkän polun ruokavalioiden kanssa. Vasta kun otin käyttöön kasvispainoitteisen ja oikeanlaisesti koostetun sekä puhdistavan ruokavalion, alkoi ihonikin parantua. Myös valmennettavillani on samat kokemukset.

Kurssilla saat infoa kirjallisesti sekä videoilla. Vastailen myös joka päivä kysymyksiin. 

Suurena intohimonani on lisätä tietoisuutta siitä kuinka me naiset (ja miehetkin) teemme kauneudellemme haittaa ikuisilla laihdutuksilla (riittämätön ja huonolaatuinen ravinteiden saanti ei riitä rakentamaan kauneuttasi) sekä muotidieeteillä joilla pyritään maksimaalisesti polttamaan rasvaa sekä kasvattamaan lihasta.

Niillä proteiiniruokavalioilla syödään elimistöä rasittavaa ja happamoittavaa ruokaa paljon jolloin elimistöön voi kertyä toksiineja joka päivä ja se saattaa väsähtää ruuansulatuksen ja proteiinin kuormittavuudesta. Seurauksena vuosien jälkeen voikin olla, kuten minun tapauksessani, ennenaikainen vanheneminen ja iho-ongelmat. Puhumattakaan monista muista ongelmista, kuten vatsaongelmista ja esimerkiksi hiilihydraattien huonosta sulamisesta.

Olen myös intohimoinen kasvisruokavalion puolestapuhuja! Ja opetan sitä tällä tavoin ainoana Suomessa. Kenelläkään muulla ei ole vastaavanlaista kokemusta ja osaamista siitä kuinka tämänlainen ruokavalio toimii ja miksi se toimii.

 

Kaunistava Ruoka -kurssi.png

KAUNISTAVA RUOKA -Seuraava kurssi alkaa 24.5.2018!!

Tämä on korkeammalle tasolle sinut nostava 10 päivän verkkokurssi

 

ONKO KAUNISTAVA IDEOLOGIA VAIKEAA?

Ei. Mutta vaatii opettelua. Kuten kaiken uuden opettelu vaatii. Sinun ei tarvitse osata kokata mitään ihmeellistä. Riittää, että osaat käyttää paistinpannua, uunia ja kattilaa. Riittää, että osaat pilkkoa kasviksia ja hedelmiä. Riittää, että osaat käyttää blenderiä.

Tämän ei tarvitse eikä kuulu olla monimutkaista. Yksinkertaisesti syöminen on hyvin eheyttävää ja hyvinvointia edistävää.

 

MIKSI KAUNISTAVA KASVISRUOKA?

Koska hyvinvointi ja kauneus lähtevät sisältä päin. Tässä ryhmässä pääset käytännön tasolla kiinni niihin kaunistaviin sääntöihin joiden avulla saat toteutettua ideologiaa.

Ulkoinen hehku, kaunis ja puhdas iho sekä energinen hyvinvointi tarvitsevat elimistön puhdistamista. Ihan joka päivä. Puhdas maksa ja veri ovat kauneuden salaisuus! Väsyneet sisäelimet kaipaavat ravinteita, kevyttä energiaa ja puhdistamista jotta ne voivat ruokkia ihoasi, hiuksiasi ja kynsiäsi.

Vatsasi kaipaa lepoa ja helposti sulateltavia aterioita jotta se ei turpoa ja mouri. Sinä kaipaat kasvisten antamaa Kaunistavaa energiaa jotta pääset nostamaan itsesi uudelle tasolle Kauneudessasi.

Kun syö vetovoimaisia ja elävöittäviä ruokia kuten hedelmiä ja kasviksia muuttuu myös itse vetovoimaisemmaksi. Intuitiosi kiittää kevyestä, ravinteikkaasta ja hyvin sulavasta ruuasta.

Tässä ideologiassa huomaat miten Kaunistavasti koostetulla kasvisruualla saa täytettyä koko päivän energiatarpeen.

 

Sinun ei silti tarvitse alkaa ihan kokonaan kasvissyöjäksi mikäli et niin halua. Kurssilla saat myös ohjeistusta siihen miten syödä eläinproteiinit niin, että Kaunistava ideologia täyttyy.

 

MIKSI IHAN OIKEASTI?

Koska me haluamme voida hyvin.

Ja koska sinulla on ehkä huono olo. Sinulla on ehkä turpoava ja kiukutteleva vatsa. Sinulla on ehkä jokin iho-ongelma. Koska sinä ehkä kaipaat ideoita miten toteuttaa ruokailujasi. Koska sinä kaipaat ehkä ryhmän tukea. Koska sinä kaipaat ehkä enemmän energisyyttä päiviisi.

Koska sinä kaipaat ehkä kevennystä kesään.

Muutos lähtee sinusta. Ja sinulla on mahdollisuus ja oikeus voida hyvin. Sinä päätät.

 

MIHIN TÄMÄ OPPI POHJAUTUU?

Kurssin opit pohjautuvat Minnan Kaunistavat Kasvisruuat sekä Kaunistavat Smoothiet -kirjoihin. Sinulla ei kuitenkaan ole pakko olla kirjoja, opit kurssilla asioita ilman sitäkin.

Kirjoissa on paljon reseptejä mutta saat tarvittavat perusreseptit myös kurssilla. Selviät hyvin ilman reseptejäkin kunhan vain omaksut ohjeistukset ja opit ja olet valmis hieman ideoimaan.

IMG_7681.jpg

KOSKA?

TAHTOTILAN Kaunistava Ruoka -Peruskurssi alkaa 24.5. ja päättyy 2.6.2018

Se on verkkokurssi joka antaa sinulle ohjeet, vastaukset, kuvat, reseptejä.

Kymmenen päivän jälkeen sinulla on kaikki tarvittava tieto siitä miten saat toteutettua ruokailuissasi Kaunistavaa ideologiaa.

Ja tämä ei lopu ihan siihen. Ryhmä jää eloon ja saat jakaa ja kysyä siellä senkin jälkeen. Tavoitteena ei ole täydellisyys vaan edistyminen.

 

KAUNISTAVAN RUUAN IDEOLOGIA POHJAUTUU KOLMEEN KAUNISTAVAAN PILARIIN:

 

1. KORKEAVÄRÄHTEINEN SEKÄ ELÄVÖITTÄVÄ RAVINTO

Luokittelen ruuat sen mukaan saako niistä reilusti ravinteita sekä sen mukaan, että onko se ruoka elävää vai kuollutta. Syömällä reilusti ravintorikasta ja elävää energiaa sisältävää ruokaa kuten hedelmiä, marjoja, kasviksia ja yrttejä herätät itsesi eloon. Se ravinnerikas ja voimaannuttava ruoka eheyttää sinua sisältä ulospäin jolloin ihosi sekä kauneutesi kuultaa täydessä hehkussaan.

 

2. ELIMISTÖN KEVYT JOKAPÄIVÄINEN DETOX ELI PUHDISTUMINEN

Me emme ole ymmärtäneet kuinka tärkeää ihollemme ja koko elimistöllemme on saada puhdistua joka päivä. Kehomme osaa sen tehdä, se vain tarvitsee siihen oikeat siivousvälineet. Kun syöt Kaunistavasti runsaasti korkeavärähteisiä ruokia ja otat huomioon esimerkiksi rasvan määrän ruokavaliossasi niin saat vihdoin ja viimein oman olosi hehkumaan sekä sisältä, että ulkoapäin.

 

3. RUUANSULATUSPROSESSIN HELPOTTAMINEN JA KUNNIOITTAMINEN

Ruuansulatusjärjestelmämme on prosessi joka kuluttaa paljon energiaa ja vaikuttaa vatsasi hyvinvointiin monin tavoin. Mikäli syöt prosessia kuormittavia aterioita, on se sinun kauneudestasi pois. Vatsa turpoaa, iho reagoi ja olo on väsynyt.

 

KAUNISTAVALLE RUOKAKURSSILLE PÄÄSET NYT TÄSTÄ! HINTA 79€

Jos haluat maksaa kurssin luottokortilla kahdessa erässä (2 X 39,50€ YHTEENSÄ 79€) niin sen voit tehdä täällä.

 
Kaunistava Ruoka -kurssi.png

Tässä vielä jo kurssin käyneiden palautteita:

 

"Kiitos, kiitos, kiitos! Silmät avaava smoothiekirja ja kurssi. Eipä ole itse ikinä tullut mieleenkään, että niinpä ne eri ruoka-aineet vaatii eri ajan sulaakseen, eikä niitä siksi sovi yhdistellä miten vain. Harmi, että suomalaiset opetetaan pienestä pitäen syömään suolistoa kuormittavalla tavalla ja sitten ihmetellään kaikenmaailman suolistovaivoja ja -sairauksia, jotka sitten vaikuttaa mm. ihon kuntoon. Ihanaa, kun nyt itse tietää asiasta sen verran, että pystyy omaa kroppaansa parantamaan! (Ja tietenkin vaikuttamaan myös oman lapsen syömisiin)

Kaikki ohjeet ja säännöt on minusta helppo ymmärtää. Kiva kattava teoriapaketti ja tosi superia, että jaoit meille myös reseptejä, niin on helppo vaikka niiden kautta lähteä toteuttamaan hyviä valintoja ruoanlaitossa. Ja tietty herkkureseptitkin otetaan innolla vastaan, vaikkei oma kroppa olekaan vielä vaatinut mitään makeaa :) täytyy testata niitä sitten kun se päivä koittaa!"

 

”Tämä ruoansulatus edellä oppi kuulostaa omaankin korvaan niin järkevältä ja olen kiitollinen, että jaksat porskuttaa valtavirtaa vastaan protsku- ja rasvatankkauksien välissä.”

 

”Kiitos sinulle tuhannesti, kun jaat tätä hyvää muillekin.

Minusta tämä aivan mahtavaa. Itse paljon ravintojuttuja lukeneena ja ravintoon panostanut, en ole ollut silti tyytyväinen. Tämä tuntuu parhaalta ja niin järkeenkäyvältä. Tuloksia näkyy nyt jo. Mulla 40 kympin kriisi ja oon ollut mieli maassa kasvojen ihon takia, että mitä tehdä miten saan hehkumaan ja jostain taivaasta tuli tämä apu.

Kiitos sulle mahtavasta työstä!”

 

”Tämä oli hyvä tieto. Tullut syötyä myöhään vielä illalla ja aina kaasuuntuu maha. Siksi tämä on niin loistava juttu nyt Minna mitä opetat. Moneen ongelmaan tulee selitys ja korjaus. Itse ollut vhh-lla kahdeksan vuotta ja muitakin ruokavalioita koittanut. Paino joo pysyy tasaisena mutta olo kertoo muuta. Pienin askelin totuttelen tähän uuteen muutokseen.”

 

”Kun on lukenut ja kuullut paljon ruoasta/ruokavalioista, niin huomaa että asia jota pidetään terveellisenä, ei sitä ole. 

Mutta nyt olen löytänyt tästä ruokavaliosta sen omani. Olen pitkään haaveillut kasvisvoittoisesta ruokavaliosta, mutta sitten olen saanut kuulla että sen kanssa pitää olla tarkkana että saa kaikki protskut ym vitamiinit ja hivenaineet. 

Kiitos siis Sinulle!”

 

”Olen päässyt nyt sellaiseen vaiheeseen, että arki rullaa aika helposti kaunistavalla. Kotona juon sitruunaveden ja töissä vihreän voiman, joskus myös kurkku- tai meloniveden noiden välissä. Lounaan ja välipalan otan yleensä töihin mukaan. Välillä harmittaa, että jään lounastreffeistä paitsi, mutta ehkä sitä voi joskus harvoin käydä lounaallakin Minnan vinkkejä noudattaen. Toisaalta olo on nyt niin hyvä ja kevyt, että sen eteen olen valmis jostain luopumaankin. Viikonloput ja retket ja reissut ovat vielä haastavia. Täytyy varmaan oppia ennakoimaan paremmin… Vinkkejä otetaan vastaan! 

Kurssi on ollut Minna tosi hyvä. Erityisen iloinen olen kirjallisesta matskusta, joka jää itselle talteen ja siihen on helppo palata. Mulla on ollut harmittavasti vähän turhan kiire, joten en ole ehtinyt osallistua tai seurata näitä keskusteluja niin paljon kuin olisin halunnut. Siksi onkin kiva, että tämä on vielä jonkun aikaa auki. Tarkoitus olisi tehdä vielä muistiinpanoja. Ja ehkä kysyäkin jotain. 

Minulle on ollut silmiä avaavaa se, kun Minna kertoi, että ruoalla ei tarvitse olla nimeä. Ei tarvitse tehdä makaronilaatikkoa vaan voi vaan valmistaa kasviksia eri tavalla. Se on loppujen lopuksi tosi nopeeta ja helppoa, kun siihen vaan tottuu. Muu perhe syö meillä vielä esim. lihaa niin kuin ennenkin, mutta omalle lautaselle kasaan kasviksia ja Minnan neuvoja noudattaen nyt joko tärkkelystä (ja rasvaa) tai protskua. Pojat ovat olleet aina melko hyviä kasvisten kanssa, mutta kun tarjolla ei ole juuri muuta, niin ovat kyllä entistä reippaammin ottaneet niitä lautaselleen. Pikku hiljaa hivutan tätä heidänkin ruokaan.  En myöskään pyri heti täydellisyyteen vaan annan itselleni armoa tottua tähän muutokseen ja joulunakin ajattelin vähän nauttia. 

Aion ehdottomasti jatkaa tällä kaunistavalla, sillä vähän olen jo kaunistunutkin. Kasvoillani olleet näppylät ovat muutaman kuukauden aikana hävinneet, vaikka välillä olen lipsunutkin. Minun silmään näyttää myös siltä, että iho hehkuukin eri tavalla. Kiloja on pudonnut noin 6 ja olo on muutenkin kevyt. Huomaan nyt ison eron olossa silloin kun en syö kaunistavasti: olo on selvästi tukkoisempi ja raskaampi ja syönnistä tulee helposti ähky. Kaiken kaikkiaan olen paljon tyytyväisempi itseeni.”

 

”Kiitos Minna hyvästä kurssista. Paljon tuli selkeyttä ja uusia ajatuksia omaan syömiseen eristyksestä kirjallinen materiaali oli tosi selkeä ja avaava. Sitä on tullut selailtua monena päivänä. Ilosanomaa hyvästä olosta olen koittanut jakaa myös kotona ja työpaikalla vaikka välillä mulle silmiä pyöritelläänkin. ISO KIITOS siis taas, tästä on hyvä jatkaa!”

 

”Olin tosi tyytyväinen kurssiin, kiitos. Tuli paljon uutta ja tärkeää tietoa.”

 

”Minä myös kiitän! Tämä tuli tarpeeseen. Olen ollut aikaisemmin urheilijan ruokavaliolla, josta siirtynyt vegaaniksi. Sitä kauneutta ja hehkua olen vielä etsinyt ja se löytyi nyt. Tusen tack!”

 

”Kiitos Minna ihanasta kurssista! Olen oppinut paljon uutta asiaa. Syöminen on helpottunut paljon ja olo on ihan huippuhyvä.. Kurssi oli selkeä ja materiaalit hyvät. Kaunistavat smoothiet kirja tosin oli ihan ehdoton hankinta ennen kurssia et jos sitä ei olis ollu, niin en olis tajunnu mistään mitään.. Jotain syventävää tietoa ite ainakin kaipaisin vielä, mut kaikki kai ajallaan.. Parasta tässä on se, että kaikista ihme turvotuksista huolimatta, sain lauantaina mun tavotehousut jalkaan jotka ei vielä kuukausi sitten menny.. Jes, ihan parasta! Jään mielenkiinnolla odottamaan, että mitä muita hyviä juttuja tämä uusi ruokavalio tuo tullessaan!! Kiitos Kiitos Kiitos!!”

 

”Ihanaa! Iho hehkuu ja kuivuus on vähentynyt paljon. En oo voinut näin hyvin vuosikausiin. Mahtava juttu Minna et teet tälläistä proteiini ja rasva homman keskellä. Tää oli mulle taivaan lahja, kun minä myös pyysin apua epätoivossani omaan olooni, kiitos!”

 

KAUNISTAVALLE RUOKAKURSSILLE PÄÄSET NYT TÄSTÄ! HINTA 79€

Jos haluat maksaa kurssin luottokortilla kahdessa erässä (2 X 39,50€ YHTEENSÄ 79€) niin sen voit tehdä täällä.

lifestyle kaunistava painatus 1.png