UUSIN JA KAUNISTAVIN E-KIRJANI ON NYT TÄÄLLÄ! OPAS KAUNEUTEEN JOTA ET SAA MISTÄÄN MUUALTA.

Kaunistava opas -kansi3.jpg

Tämä kirja on jotain ihan muuta mitä olet kauneusoppailta tottunut saamaan.

Tässä ei kerrota niitä samoja asioita joita olet jo kuullut. Tästä kirjasta et saa stressin hallinnan vinkkejä ja suoliston hoito-oppaita etkä pitkää listaa lisäravinteita jotta saavuttaisit ikuisen nuoruuden ja puhtaan ihon.

Tämä kirja ei kerro sinulle kuinka ongelmasi olisi perinnöllinen, monen asian summa tai maitotuotteista johtuva.

Tästä kirjasta et löydä jo trendiksi muodostuneita ruokia joiden väitetään auttavan iho-ongelmiin tai auttavan aineenvaihdunnan kiihdyttämisessä. Tämä kirja ei syytä maitotuotteita tai viljoja iho-ongelmistasi.

Tästä kirjasta löydät ihan oikeat syyt ja vastaukset. Tästä kirjasta sinulle selviää mistä aknesi tai psorisi johtuu oikeasti. Tästä kirjasta löydät sen perimmäisen syyn joka on aiheuttanut sinulle ehkä jo monta vuottakin tuskaa.

Tämä kirja ei vetoa kollageeniin tai ihmevoiteisiin vaikka se kertookin sinulle salaisuuden ikääntymisen hidastamiseen. Tämä kirja ei mukaile tämän päivän ruokatrendejä joissa syitä haetaan hyvien rasvojen puutteesta, hiilihydraateista tai sokereista.

Tämä kirja ei pidä sinua enää epätietoisuudessa.

Tämä kirja ei syytä sinua, perimääsi tai geenejäsi. Tämä kirja ei vie sinua enää harhaan ja väärään suuntaan. Tämä kirja ei anna ohjeita jotka perustuvat hakuammuntaan vaan tämä kirja tekee sen mikä oikeasti laittaa asioita tapahtumaan.

Mikäli et tiedä mikä ongelmasi aiheuttaa eli mistä syvät rypyt, maksaläiskät, painon nousu tai akne johtuvat, kaikki yrityksesi päästä niistä eroon ovat vain kokeilua sinne tänne.

Kun tiedät OIKEAT SYYT ongelmiisi, pystyt tekemään oikeita asioita niiden karkoittamiseksi. Pystyt oikeasti aloittamaan taistelun akneasi vastaan tai pysäyttämään jatkuvan taistelun painon nousun kanssa. Pystyt aloittamaan hiuksien ja kynsien vahvistamisen sekä kääntämään ryppyjen syvenemisen pelkästään tämän kirjan avulla.

Tämä kirja antaa sinulle oikeita vastauksia ei vain niitä vastauksia joita sinä olet jo kuullut etkä kuitenkaan oikeasti saanut niistä vastauksia.

Tämä kirja on täynnä sellaista uutta tietoa jota sinä olet ehkä odottanut jo vuosia! Sen kymmenen vuoden ajan jonka minä elin akneni kanssa, olisin maksanut mitä vain tästä tiedosta.

Kaikelle on syy! Aknelle, kuivalle iholle, ennenaikaiselle ikääntymiselle, hiusten ohenemiselle sekä selluliitille. Niille kaikille löytyy oikea syy. Vain tietämällä ne syyt, pystyt lähtemään korjaamaan niitä. Vain tietämällä miksi painosi jumittaa tai pyrkii yrityksistä huolimatta nousuun, pystyt korjaamaan asian.

Sinä ajattelet ehkä, että mitä erilaista tässä muka olisi? Miksi sinä maksaisit e-kirjasta jossa kerrotaan kauneusasioita?

Sinun pitää kuitenkin tietää, että tässä ei ole kyse VAIN kauneudesta. Tässä on kyse kaikesta. Se mikä korjaa ihosi, korjaa paino-ongelmasi. Se mikä korjaa hiustesi kasvun, korjaa kilpirauhasesi toiminnan.


Tämä ei ole vain kaunistavaa, tämä on eheyttävää ja korjaavaa.

 

ainutlaatuinen, edelläkävijöiden kaunistava opas NYT KAMPANJAHINTAAN 27,90€ (NORMAALISTI 34,90€) !!!

E-kirja on pdf-muodossa. Saat ladattua sen helposti mobiililaitteelle tai koneelle ilman mitään lisäohjelmia. Kirja on siten myös helppo tulostaa. Siinä on 78 A4-kokoista sivua.

LATAA OMA KAUNISTAVA OPPAASI TÄSTÄ!


 

Ongelma on se, että ei tiedetä. Ongelma on se, että kaikenlaista tietoa jaetaan oikeana tietona ilman, että se sitä oikeasti olisi. Oikea tieto on sellaista jossa ei tarvitse arvailla mikä on syypää akneesi tai maksaläiskiisi.

Ongelma on se, että annetaan ohjeita vaikka ei tiedetä ongelman aiheuttajaa. Ongelma on myös se, että annetaan diagnoosi. Pelkkä diagnoosi ei kuitenkaan pelasta sinua. Se, että saat ekseeman tai suun ympärysihottuman diagnoosin ei vielä kerro sinulle mitään.

Diagnoosi ei kerro sinulle mistä ongelmasi johtuu ja miten siitä pääsee eroon.

Ongelma on se, että me emme ajattele loppuun asti. Miksi kaverisi saa syödä kasoittain maitotuotteita eikä silti kärsi mistään iho-ongelmasta mutta sinä et voi syödä yhden yhtä rahkapurkkia kun ihosi jo kukkii?

Miksi meillä on ihmisiä jotka syövät huonosti eivätkä silti kärsi aknesta? Jos ruokavalio on aknen syy miksi sitä ei esiinny kaikilla joilla on huono ruokavalio?

Ongelma on se, että sinä olet varmasti kuullut sanat ’voi auttaa’. Maitotuotteiden poisjättäminen VOI auttaa. Viljojen ja sokereiden eliminoiminen VOI auttaa. Suoliston hoitaminen VOI auttaa.

Voi -sanan kohdalla meillä pitäisi jo hälytyskellot soida. Koska silloin neuvon antajakin jatkaa vain ehkä-tiedon levittämistä. 

 

Minä olen elänyt läpi sen ihotuskan jota sinä ehkä juuri tällä hetkellä käyt läpi. Minä olen kääntänyt heinäkasoja löytääkseni sen yhden neulan sieltä joka lopettaisi ihotuskani. Minä olin valmis tekemään mitä vain jotta saisin avun kymmenen vuotta jatkuneeseen iho-ongelmaani.

Sen lisäksi taistelin jatkuvien pms-oireiden, vatsaongelmien, uniongelmien, yöhikoilujen, kilpirauhasongelmien, korkean kolesterolin, refluksiongelmien ja ikääntymisen nopeutumisen kanssa aina siihen asti jossa painonikin pyrki ruokavaliosta huolimatta nousuun.

Minä tunnen sinun ihotuskasi. Tiedä tämä. Minulla oli kymmenen vuoden ajan aikuisiän hormonaalinen akne. (Tai niin minä luulin sen olevan koska se reagoi täysin hormonaalisesti.)

Koska sillä on merkitystä. Minä tiedän mitä on elää iho-ongelman kanssa. Se ei ole vähäteltävä asia. Psyykkisen puolen lisäksi on niin, että iho-ongelma on aina myös terveydellinen ongelma. Siksikään sitä ei saa vähätellä.

Minä kokeilin kaikki muut paitsi ketogeenisen dieetin. Minä söin perusohjeiden mukaan, rasvattomat maitotuotteet, kanat ja riisit. Kunnes tuli karppaus ja sen jälkeen vähähiilihydraattinen sekä paleo. Minä söin myös lääkkeitä, antibiootteja ja homeopaattisia sekä isot määrät erilaisia lisäravinteita.

Minä puhdistin ruokavaliostani kaiken. Silti yliherkkyydet vain lisääntyivät, kolesterolini nousi, kilpirauhanen ei eheytynyt, akne ei parantunut eikä vatsan toimintakaan ollut hyvää.

Kesällä 2014 tein täyskäännöksen. Aloitin kasvipohjaisen vähärasvaisen detoxin. Kuuden kuukauden päästä siitä akneni oli parantunut. Sen jälkeen ongelmalistani on lyhentynyt olemattomiin. Minulla ei ole enää mitään hyvinvointiongelmaa! Olen terveempi kuin koskaan elämässäni.

Minä olen jäänyt sille tielle. Paluuta ei enää ole. Neljä vuotta sitten en tietänyt ongelmieni syitä. En tiennyt mikä akneni aiheutti, tiesin vain mikä sen paransi. Tänään tiedän myös sen syyn akneeni. Ja sen kerron sinullekin kirjassani. Koska vaikka sinä et ehkä vielä usko, sinunkin aknesi syy on se ihan sama!

Minä tiedän, että sinä epäilet. Ajattelet, että mitä humpuukia tämä on. Ajattelet, että kaikkihan tämän tekisivät jos se oikeasti toimisi.

Mutta kun asiat eivät mene niin. Jonkun pitää aina olla se ensimmäinen.

 

ainutlaatuinen, edelläkävijöiden kaunistava opas NYT KAMPANJAHINTAAN 27,90€ (NORMAALISTI 34,90€) !!!

E-kirja on pdf-muodossa. Saat ladattua sen helposti mobiililaitteelle tai koneelle ilman mitään lisäohjelmia. Kirja on siten myös helppo tulostaa. Siinä on 78 A4-kokoista sivua.

LATAA OMA KAUNISTAVA OPPAASI TÄSTÄ!


 

On vaikeaa erottaa se OIKEA TIETO kaiken sen hyvinvointimelun keskeltä jota tänä päivänä on tarjolla. On vaikeaa erottaa juuri se oikea tie joka tuo oikeat tulokset.

On vaikeaa uskoa ja ymmärtää kun tarjolla on kaikkea maan ja taivaan väliltä ja tämä kaunistava tieto on niin ristiriitaista muun tiedon kanssa.

Siksi sinä epäilet. Sinua myös pelottaa.

Minä peräänkuulutan maalaisjärkeä. Mikäli tiede ei tiedä mistä aknesi oikeasti johtuu, miksi se tietäisi mikä siihen auttaa?

Minä olen auttanut niin monia, monia ja monia pääsemään alkuun ja eroon iho-ongelmistaan tai siitä missä keho ei enää toimi kunnolla. Jokaisen polku on uniikki mutta menetelmät ovat samat. Koska paraneminen ei ole valikoivaa.

Keho eheyttää yhtä lailla psoriasiksen kuin selluliitinkin kun sille annetaan siihen mahdollisuus. Se eheyttää vatsaongelmat ja ohenevat hiukset.

 

Tämän kirjan luettuasi tiedät miksi kauneus todellakin lähtee sisältäpäin.

Tiedät miksi kiinteä ja kaunis iho vaatii kasvipohjaisen ruokavalion ja miten ikääntymistä hidastetaan huolehtimalla maksan hyvinvoinnista eikä kuluttamalla rahoja kosmetiikkaan.

Ymmärrät myös miksi rasvanpoltto ei onnistu vain aineenvaihduntaa tai kaloreita ajattelemalla.

Tämän kirjan luettuasi ymmärrät mistä johtuvat lukuisat iho-ongelmat kuten mustapäät, ruusufinni, akne, psoriasis. Opit, että ruusufinni on vain tosiasiassa yksi ekseeman muoto, ei oma ongelmansa.

Tämän kirjan luettuasi pääset eheyttämään ongelmiasi suoraan niiden syntyjuuresta! EI ENÄÄ ARVAILUJA MISTÄ ONGELMASI JOHTUVAT VAAN TIETOA JOKA AUTTAA SINUA KESKITTYMÄÄN OIKEISIIN ASIOIHIN. Ei enää selityksiä siitä kuinka geenit tai perimä olisivat syitä ongelmillesi!

Tätä tietoa ei vielä kukaan muu Suomessa osaa sinulle opettaa ja kertoa! Minna on tämän tiedon uraauurtava levittäjä. Hänellä on lukuisien asiakkaiden kanssa saadut kokemukset ja tulokset.

Kirjasta saat suorat vinkit siihen mitä sinun kannattaa syödä jotta selätät vihdoin ongelmasi. Kirjassa kerrotaan mitkä ruoat on hyvä eliminoida ja MIKSI. Kirjan tiedoilla ymmärrät MITÄ SINUN TULEE HOITAA JA KORJATA jotta saat oikeita tuloksia.

Kirjasta saat oikeita vastauksia ja tietoa liittyen selluliittiin, akneen, laihduttamisen vaikeuteen, uniongelmiin, vatsaongelmiin ja moniin muihin joihin olet todennäköisesti etsinyt vastausta jo pitkään.

 

Olen kerännyt kirjaan tiivistettyä tietoa monien satojen tuntien edestä. Olen opetellut MM -materiaalia valtavat määrät ja kerännyt nyt sinulle tähän yhteen kirjaan kaikki kauneuteen liittyvät asiat.

Tämä on todellakin kauneusopas joka avaa sinulle aivan uudenmaailman! Ja vain yhden ryppyvoidepurkin tai kollageenipurkin hinnalla!

Normaalisti en kykenisi yhdellä tai edes kahdella henkilökohtaisella valmennuskerralla käymään läpi kanssasi kaikkea tätä. Siihen menisi todennäköisesti yli kolme valmennuskertaa. Jo se tekee kirjasta arvokkaan.

 

ainutlaatuinen, edelläkävijöiden kaunistava opas NYT KAMPANJAHINTAAN 27,90€ (NORMAALISTI 34,90€) !!!

E-kirja on pdf-muodossa. Saat ladattua sen helposti mobiililaitteelle tai koneelle ilman mitään lisäohjelmia. Kirja on siten myös helppo tulostaa. Siinä on 78 A4-kokoista sivua.

LATAA OMA KAUNISTAVA OPPAASI TÄSTÄ!


 

Minä ymmärrän, että tämä on uutta ja jopa ylitsevuotavan lupailevaa. Koska kukaanhan ei ole tähän mennessä voinut luvata sinulle samoja asioita. Kukaan ei ole voinut sinulle luvata, että hän tietää mistä aknesi tai ekseemasi johtuu.

Sinä olet tähän asti kuullut vain ohjeistuksia jotka pohjautuvat teorioihin.

Siksi sinä epäröit. Ja epäröit varmasti myös siksi, että kaunistava ruokavalio on jotain ihan muuta mihin me olemme tottuneet. Se on kasvipohjaista ruokailua jossa hylätään trendiruoat sekä trendiuskomukset ja katsotaan asioita paljon syvemmälle totuuteen.

Lopeta etsimästä onnea sieltä mihin sen kadotit.

Mikäli lääkärikäynnit, erilaiset ruokavaliot, vaihtoehtoiset hoitomuodot tai trendihifistelyt eivät ole tuoneet sinulle tuloksia, älä leiriydy niiden ympärille ja sulje vielä silmiäsi.

Kun luet tämän kaunistavan kirjan, ymmärrät miksi paleodieettisi ei ole parantanut akneasi. Se on voinut hillitä sitä ja sinä olet tyytynyt siihen. Olet onnellinen, että ongelmasi ei ole enää niin paha.

Me luulemme tietävämme mikä meille on parasta koska haluamme pysyä mukavuusalueellamme.

Sinä voit luulla, että proteiinipitoinen ruokavaliosi on sinulle parasta. Tai, että puhdas sekasyöjän ruokavalio on se kultaisen keskilinjan hyvä tie joka on varma.

Me kuitenkin hyvin usein luulemme väärin. Me olemme kadottaneet tämän kaiken hyvinvointimelun keskellä oman järkemme ja kehomme kuuntelun.

Me emme enää tiedä emmekä ehkä ole edes tietäneet mitään.

Kun tietää syyn, seurauksen voi korjata. Kun tietää aknen syyn, sen voi korjata. Vain omat uskomuksesi ovat silloin tielläsi enää.

Minä olen opetellut ne kaikki perustelut ja teoriat erilaisista ruokavalioista. Rasvauskomukset, sokeriuskomukset, hiilihydraattipaheet, viljapaheet ja maitopaheet. Minä olen sokeasti uskonut niihin. Siihen, että sokeri on meille myrkkyä ja aiheuttaa tulehduksia. Siihen, että hormonitoimintamme tarvitsee rasvaa tai siihen, että ilman proteiinin riittävää saantia lihaksemme kuihtuvat.

Minä olen uskonut kalaöljyyn ja proteiinijauheisiin. Kaikki se opetti minulle jotain mutta samalla  pitkitti parantumismahdollisuuksiani. Koska noilla uskomuksilla ja opeilla en olisi ikinä yltänyt tähän missä nyt olen.

 

Minä haluan, että sinä tiedät nämä asiat! Tämä oikea tieto kuuluu kaikille. Se kuuluisi kosmetologiopiskelijoille ja ihotautilääkäreille. Se kuuluisi kaikille jotka ovat hyvinvoinnin kanssa tekemisissä.

Minä kasasin tähän kirjaan ne kauneudelliset asiat ja ongelmat joihin me tuhlaamme rahaamme valtavasti. Me ostamme lisäravinteita ja kosmetiikkaa siinä toivossa, että ongelmamme paranisi. Me teemme asioita jotka eivät oikeasti toimi.

Kaunistava Opas kääntää tämän. Se kääntää asiat siihen suuntaan jossa niille oikeasti tehdään juuri sitä mikä toimii. Tämän kirjan jälkeen sinä et enää halua laiminlyödä kauneuttasi paleodieeteillä tai rasvakahvilla. Tämän kirjan jälkeen sinä ymmärrät mistä kauneudessa on kysymys ja haluat panostaa siihen aivan eri tasolla.

Tämä on korkeinta kauneuden ja hyvinvoinnin tasoa. Tule mukaan edelläkävijöihin ja lataa nyt itsellesi tämä opas jollaista et saa mistään muualta!

 

ainutlaatuinen, edelläkävijöiden kaunistava opas NYT KAMPANJAHINTAAN 27,90€ (NORMAALISTI 34,90€) !!!

E-kirja on pdf-muodossa. Saat ladattua sen helposti mobiililaitteelle tai koneelle ilman mitään lisäohjelmia. Kirja on siten myös helppo tulostaa. Siinä on 78 A4-kokoista sivua.

LATAA OMA KAUNISTAVA OPPAASI TÄSTÄ!


 

PS.

Saan jatkuvasti palautteita kaunistavaa noudattavilta. He ovat yleensä hyvin hyvin tietoisia ravinnosta jo ennen kuin ovat aloittaneet kaunistavan. He ovat yleensä kokeilleet jo kaikkea; kaikkia trendidieettejä ja normaalia ruokailua ja kaikkea niiden välistä. He ovat hifistelleet hopeavesillä, aivorasvoilla, maitohapoilla ja kollageeneillä eivätkä silti ole saaneet panoksensa mukaisia tuloksia.

Kaunistava on antanut vastaukset ja keinot. Oikea tieto ja ymmärrys on loppuviimeksi todella yksinkertaista!

Toivon sinulle antoisaa, valaisevaa ja lämmintä sekä eheyttävää matkaa Kaunistavan Oppaan kanssa <3

-Minna

kaunistava opas pöydällä.jpg