KAUNISTAVA OPAS on ainutlaatuinen e-kirja joka pureutuu monenlaisiin kauneus- ja hyvinvointiasioihin selvittämällä niiden oikeat syntysyyt ja eheytymiset. Tämä opas auttaa korjaamaan ongelmat aina hiusongelmista akneen asti mikäli sinä vain annat sille siihen mahdollisuuden.

Minun nimeni on Minna. Olen uuden ajan hyvinvointitekijä. Kirjoitan, valmennan ja opastan ihmisiä auttamaan itseään elävöittävän kasvipohjaisen ruokavalion avulla. Siinä sivussa vien ihmisiä myös salille vahvistamaan itseään.

Toiveeni on saada tätä kaunistavaa, uutta ravinto-oppia kaikkien halukkaiden tietouteen ja käytäntöön. Opin otan Medical Medium -terveystiedosta joka tarjoaa meille luotettavan ja ihan uuden tiedon siitä mistä krooniset ongelmamme johtuvat ja miten me voimme eheyttää ne ruokavalintojen avulla.

kaunistava opas pöydällä.jpg

KAUNISTAVA OPAS on uuden ajan hyvinvointitietoutta meille kaikille jotka olemme halukkaita panostamaan hyvinvointiimme ja kauneuteemme sisältä ulospäin.

Tämä on meille kaikille jotka olemme odottaneet ja etsineet vastauksia kysymyksiin siitä mistä esimerkiksi akne, psoriasis tai ekseema johtuu, mistä painon pyrkiminen nousuun monista dieeteistä huolimatta johtuu ja miten saamme oikeasti hidastettua ikääntymistä.

Tämä on kaikille meille jotka olemme kaivaneet neulaa heinäsuovasta jotta pääsisimme iho-ongelmiemme, vatsa- ja paino-ongelmiemme syntyjuureen ja sitä kautta korjaamaan ja eheyttämään nämäkin vauriot.

Tämä on meille kaikille jotka olemme jo valmiita ottamaan vastaan uutta tietoa. Tietoa joka ei enää vain anna monenlaisia ja ympäripyöreitä selityksiä ongelmillemme. Tämä on meille jotka emme enää tyydy laastariratkaisuihin joilla vain peitellään itse ongelmaa.

Tämä on meille jotka olemme jo lukeneet ja kuulleet opit lääkäreiltä, ravintoneuvojilta, hyvinvointiguruilta ja vaihtoehtolääketieteiltä. Tämä on meille jotka olemme halukkaita kuulemaan jotain muuta kuin samoja selityksiä vuodesta toiseen. Tämä on meille jotka emme vielä ole saaneet apua.

KAUNISTAVA OPAS ON KAIKILLE MEILLE JOTKA OLEMME KIINNOSTUNEITA PARANTAMAAN TERVEYTTÄMME JA HYVINVOINTIAMME.

Kaunistava Opas ei kuitenkaan ole niille jotka eivät ole valmiita luopumaan vanhasta tiedosta ja jotka haluavat vielä pitää kiinni vanhoista opeista joissa oikeita vastauksia ei saa.

Kaunistava Opas ei myöskään ole heille jotka eivät ole valmiita ymmärtämään ruokavalion merkitystä hyvinvointiimme sekä kroonisiin ongelmiimme. Tämä ei ole heille joille tiede epäonnistuneineen teorioineen on ainoa oikeassa oleva tietolähde.

 

ainutlaatuinen, edelläkävijöiden kaunistava opas NYT KAMPANJAHINTAAN 27,90€ (NORMAALISTI 34,90€) !!!

E-kirja on pdf-muodossa. Saat ladattua sen helposti mobiililaitteelle tai koneelle ilman mitään lisäohjelmia. Kirja on siten myös helppo tulostaa. Siinä on 78 A4-kokoista sivua.

LATAA OMA KAUNISTAVA OPPAASI TÄSTÄ!


 
 

Vaikka akne tai esimerkiksi ekseema ei johdukaan koskaan ruokavaliosta tai hormoneista niin ruokavalio on ainoa asia joka ne parantaa. Ei ole olemassa mitään muuta tekijää jolla nämäkin ongelmat korjattaisiin.


KUN TIEDÄT MISTÄ ONGELMASI JOHTUU, TIEDÄT MILLÄ SITÄ KORJATAAN.

Kaunistava Opas kertoo meille oikean syyn akneen, hiusten lähtöön ja niiden heikkenemiseen, kynsien halkeiluun, painon nousuun ja moneen muuhun kauneusongelmaan jotka ovat aina lähtöisin kehon sisällä olevista ongelmista.

Kun tiedät oikean syyn ongelmillesi, sinun on paljon helpompi lähteä korjaamaan niitä. Tämä opas ei enää tarjoa ”sinne päin” -syitä ja epämääräisiä teorioita siitä mistä esimerkiksi aknesi voisi johtua. Tämä opas tietää ne!

Se kertoo sinulle kauan odotetut salaisuudet ja avaa siksi sinulle ovet eheytymiseen. Vihdoin! Ei enää vastauksia jotka eivät oikeastaan ole vastauksia vaan erilaisia teorioita siitä mikä voisi auttaa.


”Ajattelehan jos akne vaikka johtuisikin huonosta suoliston kunnosta tai hormoneista niin miksi lääkärit olisivat jo vuosikymmeniä määränneet siihen lääkkeeksi antibiootteja? Eiväthän antibiootit tehoa huonoon suolistoon (päinvastoin) eivätkä hormoneihin! Lääketiede ei vain tiedä miksi antibiootit tehoavat joillakin akneen. -Kaunistava Opas, Minna Nurmi”


Lataamalla itsellesi tämän ainutlaatuisen Kaunistavan Oppaan, saat ennen kuulematonta hyvinvointitietoutta kauneuden hoitoon sisältä ulospäin. Kaunistava Opas on edelläkävijä. Siksi sinä et ole sitä vielä muualta kuullut.

Nyt sinulla on mahdollisuus ottaa vastaan uusi oppi. Sitä seuraamalla sinun ei enää tarvitse etsiä. Me voimme laittaa rahojamme kollageenijauhoihin ja ryppyvoiteisiin ikuisen nuoruuden toivossa. Tai me voimme syödä hyvät rasvat ja tärkeät proteiinit ja pitää siten itsemme ikääntymisessä sekä iho-ongelmissa kiinni.

Me voimme mennä monella tapaa harhaan. Niin moni asia auttaa hieman (mutta ei kokonaan), siksi me ajattelemme, että ne ovat auttaneet meitä. Siksi me uskomme niihin. Siksi minä uskoin niihin.

On kuitenkin aika ottaa vastaan tieto joka säästää sinut turhilta lisäravinteilta ja uskomisilta esimerkiksi kollageenijauhoihin. On aika ottaa vastaan tieto jonka avulla me viisastumme entisestään ja ymmärrämme mistä vanhenemisessakin on itseasiassa kyse, ja miten aknea hoidetaan sisältäpäin koska sen aiheuttaa sisällämme asuva patogeeni.

Tämä kirja säästää sinulta rahaa! Tämän jälkeen et enää et laita rahojasi turhaan kosmetiikkaan jolta odotat pelastusta, enää et usko turhiin trendi-ihmeisiin ja sijoita niihin arvokkaita rahojasi. Sinua ei tämän jälkeen viedä enää harhaan. Tämän jälkeen sinä tiedät.


Kaunistava opas -kansi3.jpg

ainutlaatuinen, edelläkävijöiden kaunistava opas NYT KAMPANJAHINTAAN 27,90€ (NORMAALISTI 34,90€) !!!

E-kirja on pdf-muodossa. Saat ladattua sen helposti mobiililaitteelle tai koneelle ilman mitään lisäohjelmia. Kirja on siten myös helppo tulostaa. Siinä on 78 A4-kokoista sivua.

LATAA OMA KAUNISTAVA OPPAASI TÄSTÄ!


”On tärkeää ymmärtää tämä, että kaikki aknen muodot johtuvat samasta syystä. Aknelle ei ole montaa eri syytä. Sille on monta eri triggeriä eli laukaisijaa kuten hormonitoiminta, stressi tai huono ruokavalio. Mutta syy aknen takana on kaikilla aina sama patogeeni. Triggeri voi olla eri. Ja siksi myös toisilla johonkin tiettyyn triggeriin keskittyminen (kuten maitotuotteiden poisjättäminen tai sinkkilisän käyttäminen) vie ongelmaa pois. -Kaunistava Opas, Minna Nurmi”

 

Minulla oli aikuisiän akne yli kymmenen vuotta.

Se puhkesi 26-vuotiaana voimallisesti kasvoilleni, selkääni ja rintaani stressaavan ja vaikean elämäntilanteen jälkeen. Siitä lähtien etsin siihen apua ja vastauksia ihotautilääkäreiltä, kosmetologeilta, vaihtoehtolääketieteeltä, homeopatialta, fytonomilta ja vaikka mistä.

Kokeilin monet ruokavaliot kuten karppauksen, vhh:n, paleon, puhtaan perusruokailun, viljattoman ja maidottoman, sokerittoman ja monet muut sovellukset.

Maidoton ja viljaton paleo toi parhaimmat tulokset mutta ei vienyt akneani pois. Se ei myöskään parantanut kilpirauhastani, vatsaani eikä pms-oireitani. Yöhikoiluni jatkuivat ja mieliala oli matala ja ärtynyt.

Kesällä 2014 löysin detoxaavan kasvipohjaisen ruokavalion. Akneni parani sillä kuudessa kuukaudessa. Sen jälkeen olen syventänyt oppiani Medical Medium -terveystiedolla joka antaa vastaukset ja syyt kaikkiin näihin kauneusongelmiinkin joita me olemme odottaneet jo vuosikymmeniä!

Nyt sinä saat kaiken kauneuteen liittyvät sieltä opista yhteen kasattuna, kirjoitettuna tiivistetysti ja selkeästi yksiin kansiin.

Vain lukeminen ja vastaanottaminen jää nyt sinulle. Sen avulla pääset vihdoin uudelle tasolle ja saat tietää mistä sinunkin ongelmasi johtuvat oikeasti.

Näin pääset aloittamaan oikean eheytymisenkin, pääset vihdoin oikeaan suuntaan! Kirjassa on jokaiseen ongelmaan omat vinkit, ravintolisät ja ruuat. Siinä otetaan huomioon stressi ja hyvä uni ja sielun hyvinvointi.

Tämän kirjan jälkeen sinun ei enää tarvitse etsiä tietoa muualta. Tämä kaikki on tässä.

”Ruusufinni on ekseeman yksi muoto joka esiintyy kasvojen alueella siksi, että nämä patogeenien vapauttamat toksiinit ovat enimmäkseen suolistossa eivätkä verenkierrossa. -Kaunistava Opas, Minna Nurmi”

”Maksaläiskät ovat nimensä mukaisesti maksasta tulevia läiskiä. Ne syntyvät iholla auringonvalon puhdistavasta vaikutuksesta johtuen. Aurinko ei siis aiheuta niitä vaan se saa aikaan puhdistureaktion jonka seurauksena iholla tapahtuu muutos. Kaunistava Opas -Minna Nurmi”

Kaunistava Opas on e-kirja jonka saat murto-osalla rahaa siihen nähden jota voit tulevaisuudessa tietämättömänä upottaa lisäravinteisiin ja ”trendiapuihin” sekä kosmetiikkaan helpostikin. Minä laitoin aikoinani kosmetiikkaan satoja ellen tuhansia euroja.

Kaikkiin lisäravinteisiin meni hurja määrä rahaa ja lääkäreille, kosmetologeille ja muille auttajille meni monia satoja.

Tämä kirja tarjoaa sinulle avun -oikean avun. Se on helposti ladattavissa puhelimelle, tietokoneelle tai tabletille. Se on 78 -sivuinen pdf-tiedosto jonka voit vaikka tulostaa. Tässä kirjassa ei ole mitään tuotetta jota myydään sinulle jotta sinä parantuisit.

Tämä kirja kertoo syyt ongelmiin ja vinkit kauneuksiin kuten hiusten vahvistamiseen ja kasvattamiseen. Sinä voit luottaa tämän kirjan tietoon, se on markkinavoimista vapaata uuden ajan oppia joka antaa meille todelliset mahdollisuudet eheytyä.

”Me olemme kroonisesti vajaita sinkistä. Muista, että verikokeiden tulokset vitamiinitasoista kertovat vain sen kuinka paljon niitä on veressäsi. Ne eivät kerro sitä kuinka paljon sinkkiä on esimerkiksi lymfaattisessa järjestelmässäsi joka on oleellista vastustuskyvyn kannalta. Oikeanlainen sinkkilisä imeytyy paremmin, ei aiheuta sinulle pahoinvointia ja vahvistaa myös kynsiä jota me kaipaamme päästäksemme toivottuihin tuloksiin. Kaunistava Opas -Minna Nurmi”

 

ainutlaatuinen, edelläkävijöiden kaunistava opas NYT KAMPANJAHINTAAN 27,90€ (NORMAALISTI 34,90€) !!!

E-kirja on pdf-muodossa. Saat ladattua sen helposti mobiililaitteelle tai koneelle ilman mitään lisäohjelmia. Kirja on siten myös helppo tulostaa. Siinä on 78 A4-kokoista sivua.

LATAA OMA KAUNISTAVA OPPAASI TÄSTÄ!


 

Kirja ohjeistaa parantamaan ongelmia sisältäpäin.

Se opettaa panostamaan tavallisiin jokaisesta kaupasta saataviin elävöittäviin ruokiin kuten hedelmiin. Se on maanläheinen ja turvallinen opettaja joka välittää sinusta.

Kirjassa on reseptit mehuihin ja ohjeistukset ruokiin joihin kannattaa panostaa. Se myös kertoo sinulle mitä ei kannata syödä ja mitä vähennetään jotta varmasti saat tuloksia.

Nälkään näännyttäminen ei koskaan ole ollut kenenkään pelastus. Tämä kirja laittaa sinut syömään puhdasta, kasvipitoista ja elävöittävää ruokaa -ihan omasta tahdostasi koska ymmärrät mitä ne tekevät elimistöllesi.

Tämän jälkeen sinä haluat panostaa hyvää ravintoon ja ymmärrät, että esimerkiksi selluliitti ei ole syy moittia ja inhota itseään, vaan se on syy kiittää kehoaan sen viisaudesta koska selluliitilla se suojaa meitä eikä vain tee meistä vastenmielisiä.

”Aineenvaihdunta tarkoittaa kaikessa yksinkertaisuudessaan sitä, että me olemme hengissä. Se on vain yksi hämäävä termi jota käytetään selostettaessa miksi olotila on tunkkainen eikä paino laske vaan se pyrkiikin ylöspäin toimenpiteistä huolimatta. -Kaunistava Opas, Minna Nurmi”

Jos sinua pelottaa, että pystytkö tekemään kaikki kirjassa kerrotut ruokavaliomuutokset niin pelko pois!

Sinä olet jo todennäköisesti tehnyt jotain muutosta. Sinä olet ehkä vähentänyt viljoja ja maitotuotteita. Sinä olet ehkä jättänyt sokereita ja vaihtanut luonnonkosmetiikkaan.

Se tarkoittaa sitä, että sinä pystyt tähänkin! Ja sinä voit ottaa mukaan joitakin asioita ja eliminoida joitain, edetä omassa tahdissa. Tulokset tulevat tietenkin nopeammin ja tehokkaammin omistautumisella mutta parasta on aloittaa jollain tasolla heti. Muutoin huomaat vuoden päästä olevasi edelleen alkutekijöissä, miettimässä miten saisit hyvinvointiasi paremmaksi.

Ja kun kirjan luettuasi tiedät mitkä asiat vaikuttavat mihinkin, sinä tiedostat jo paljon asioita joita kohti et halua enää mennä. Jostain pitää aina aloittaa. Tämä on hyvä alku, tietoisuuden lisääminen ja pysyminen poissa sieltä mistä ei saa oikeita vastauksia.

”Selluliitti on itse asiassa elimistömme suojautumiskeino. Kaikilla selluliittia ei esiinny vaikka kehossa olisikin toksiineja. He ovatkin usein enemmän vaarassa saada näistä ylenmääräisistä toksiineista lisäongelmia. -Kaunistava Opas, Minna Nurmi”

 

” Luettuani kaunistavan oppaan olen juonut sellerimehua kohta kaksi kuukautta sekä lisännyt paljon kaunistavia ruokia jokapäiväiseen elämään.

Tässä muutama parempaan suuntaan ajautunut tai jo ihan kokonaan parantunut ongelma:

 • En ole kärsinyt päänsärystä kertaakaan ensimmäisen sellerimehuaamun jälkeen (ennen lähes joka viikko).

 • Nilkkojen ja ranteiden vihlominen on loppunut lähes kokonaan.

 • Pystyn keskittymään paremmin jonka seurauksena äksyilyt ja ärsyyntyminen pikkuasioista on vähentynyt.

 • En palele kokoajan.

 • Silmät ovat kirkastuneet.

 • Iho saanut väriä kesken talven.

 • Paljon uusia hiuksia.

 • Iho on niin ihanan pehmeä.

 • Ei enää uusia aktiivisia finnejä ja arvetkin alkavat selvästi kadota.

 • Ei turvota tai ähkytä.

 • Enemmän energiaa ja salillakin kehitys on saanut hyvän spurtin.

 • Nopeampi palautuminen.

 • Kaikinpuolin parempi olo itseni kanssa!

Minulla siis alkoi puskemaan aknea kolme vuotta sitten joten sen seurauksena aloin ensin vhh:lle joka auttoi ehkä hieman ihon kuntoon mutta loppujen lopuksi ei tuntunut yhtään oikealta ruokavaliolta.

Sitten innostuin vegaaniudesta ja siitä oli kyllä suurempi apu moniin asioihin mutta vegaanius ei riittänyt parantamaan kasvojen ihoa ja finnejä puski edelleen.

Sinnikkäästi jatkoin tutkimuksia kohti parempaa terveyttä ja eräänä päivänä googlettelun seurauksena törmäsin blogiisi jota aloin ahmimaan huolella.

Siitä tämä kahden kuukauden matka sellerin, pinaatin ja runsaan hedelmämäärän kanssa alkoi ja nautin näistä ruuista todella paljon. Tuntuu omalta.

-Nainen 29v ”

 

ainutlaatuinen, edelläkävijöiden kaunistava opas NYT KAMPANJAHINTAAN 27,90€ (NORMAALISTI 34,90€) !!!

E-kirja on pdf-muodossa. Saat ladattua sen helposti mobiililaitteelle tai koneelle ilman mitään lisäohjelmia. Kirja on siten myös helppo tulostaa. Siinä on 78 A4-kokoista sivua.

LATAA OMA KAUNISTAVA OPPAASI TÄSTÄ!


 

Kaunistava opas on juurikin niitä kauneuden salaisuuksia joita me olemme halunneet kuulla aikojen alusta. Minä laitoin ne sinulle yksiin kansiin, tiivistetysti. Olen käyttänyt satoja tunteja tiedon opiskeluun ja keräämiseen mutta sinulla on nyt mahdollisuus päästä vähemmällä ja lukea vain oleelliset asiat jotta pääset kohti eheämpää itseäsi ja kaunistava polkusi voi alkaa.

Edelläkävijöiden, ainutlaatuista uuden ajan tietoa. Tätä ei voi ohittaa.

Ps. Ja vaikka sinulla ei onnekkaasti olisikaan (vielä) mitään kroonista ongelmaa, hyödyt kirjan tiedoista silti. Sen avulla ymmärrät, että pitämällä rasvaisia ruokia ruokavaliossasi, vaikutat tulevaisuuden rasvanpolttokykyysi.

Kirjan avulla saat tietää myös tekijät joilla hiuksesi pysyvät kauniina ja tuuheina, miten ihosi ei vanhene ennen aikojaan ja miten selluliitin saa palamaan.