IMG_5655 2.jpg
IMG_5655 2.jpg

Kaunistava Detox


Ainutlaatuinen Verkkovalmennus!

SCROLL DOWN

Kaunistava Detox


Ainutlaatuinen Verkkovalmennus!

UUDISTETTU, PIDEMPI SEKÄ EHEYTTÄVÄMPI KAUNISTAVA DETOX ALKAA 14.8.2018!

Kaunistava detox KUVA.png

KIINNOSTAAKO HYVINVOINTI? 

(On syysi mikä vain niin et voi ohittaa tätä!!)

Minuakin kiinnostaa. Ja todella intohimoisesti aina siitä lähtien kun kymmenen vuoden taistelun jälkeen vihdoin selätin aikuisiän akneni.

Kaunistava ideologia sai nimensä juurikin siitä, että se auttoi vihdoin ihoani puhdistumaan ja kaunistumaan sekä eheytti minua kymmenen vuoden itsetuntomurskauksen jälkeen sisältä ulospäin.

Kokeiltuani kaikkea mahdollista maan ja taivaan välillä, Kaunistava detox on ainut joka toi ihooni avun. Se auttoi minua myös pääsemään eroon vahvoista PMS -oireistani, kilpirauhasen ongelmasta, jatkuvista ruoansulatusongelmista, yöhikoiluista ja monista muista kroonisista ongelmistani kuten siitepölyallergiasta.

Kahden viime vuoden aikana olen lisäksi opiskellut ja valmentanut MM Protocollaa (Anthony William, Medical Medium). Se täydensi ymmärrystäni elimistöstämme ja kehon tarpeista aivan eri tavalla kuin mitkään muut opit.

—-

Luokseni tulevat he jotka ovat todella tietoisia ruokavalion vaikutuksesta hyvinvointiin. He ovat seuranneet trendejä ja uusinta tietoa ja ovat yleensä kokeilleet kaikkia niistä.

Luokseni tulevat myös he jotka haluavat painottaa ruokiaan enemmän kasvispitoisiksi, vähentäen proteiinin ja muun eläinperäisen ruoan kulutusta.

Luokseni tulevat myös he joilla on vahva kehoyhteys ja jotka ovat huomanneet etteivät ole vieläkään hyvinvoinnissaan siinä tasolla jolla heidän pitäisi olla.

Luokseni tulevat myös he jotka etsivät vatsaongelmiinsa, hormoniongelmiinsa sekä iho-ongelmiinsa jatkuvaa apua.

Luokseni tulevat he jotka ovat sitkeästi yrittäneet saada aineenvaihduntaansa vauhtiin eivätkä ole vielä onnistuneet.

Luokseni tulevat he jotka kärsivät jatkuvista mieliteoista kuten makean himosta tai jatkuvasta nälän tunteesta.

Luokseni tulevat he jotka ovat jo lukeneet Medical Mediumin oppeja ja kaipaavat tukea matkaansa sekä ymmärrystä ja ohjausta ruokavalion toteutukseen sekä sen vaikutuksiin.

Suurimmaksi osaksi luokseni tulevat naiset. Me olemme kehotietoisempia herkemmin kuin miehet. Naiset ovat usein myös herkempiä hyvinvointiongelmille. Naisten elimistö kertoo hyvin vahvasti joka kuukausi mikäli jotain on vialla.

—-

Olen nyt yli vuoden ajan auttanut lukuisia ihmisiä Kaunistava detox -verkkovalmennuksessani. Vastaan kysymyksiin ja ohjaan oikeaan suuntaan. Näytän esimerkkiä noudattamalla itse samaa joka päivä.

Ja ennen kaikkea autan sinua ymmärtämään mistä sinun ongelmasi johtuu. Mikä on sen perimmäinen syy. Sen jälkeen sinun on paljon helpompi ymmärtää miksi toiset ruokavalinnat eivät ole niin hyvästä kuin toiset.

—-

Kaunistavan detoxin avulla pääset heti täysipäiväisesti kiinni siihen miten syödään ja miksi. Ymmärrät myös, että hyvinvointiin ei tarvita vaikeita reseptejä ja ruoanlaittoja eikä nälässä olemista.

Tarvitaan vain PÄÄTÖS pitää syvää huolta itsestään. Ja sen päätöksen voi vahvistaa kanssani joka päivä 30 päivän ajan tässä valmennuksessa.

Kun otat mukaan kyselevän ja avoimen mielen olet jo puolimatkassa kohti kaunistavaa eheytymistä, sisältä ulospäin.

—-

Toivotan sinut lämpimästi mukaan Kaunistavaan matkaan. Se kestää tällä kertaa 30 päivää mutta jää sinulle ohjenuoraksi koko lopun elämääsi varten.

 

MIKSI KAUNISTAVA DETOX?

Kauneus lähtee sisältäpäin. Elimistöömme kertyy patogeenejä (taudinaiheuttajia), toksiineja ja raskasmetalleja joka päivä. Niistä kuten joistakin ravinnollisista syistä johtuen maksamme väsyy eikä se kykene enää puhdistamaan elimistöämme tehokkaasti.

Patogeenit, toksiinit sekä raskasmetallit kerääntyvät elimistöömme ja aiheuttavat erilaisia oireita kuten iho-ongelmia, suolistosairauksia, kilpirauhasongelmia, neurologisia ongelmia sekä väsymystä ja PMS-oireita.

Puhdistamalla Kaunistavalla menetelmällä näitä ongelmien aiheuttajia kehostamme pystymme vaikuttamaan kauneuteemme ja hyvinvointiimme itse, sisältä ulospäin. Puhdas maksa ja elimistö sekä vahva immuniteetti auttavat ylläpitämään terveyttä ja kaunista hehkua.

Detoxeja on tarjolla monenlaisia. Niistä moni myös pohjautuu väärään suuntaan vieviin ohjeistuksiin. Kaunistava Detox on tehokkaisiin oppeihin pohjautuvaa puhdistautumista joka toteutetaan luonnon omilla ruuilla ilman ihmepillereitä tai -jauheita.

Supersuositun Kaunistavan Detoxin avulla todella moni on jo saanut itselleen enemmän energiaa, puhtaampia ja hehkuvampia ihoja, paremmin toimivia vatsoja sekä eheämpää terveyttä (autoimmuunisairaudet).

Kaunistava Detox puhdistaa myös sielua ja mieltä. Se auttaa meitä kosketuksiin syvemmän minämme kanssa ja tukee mielen onnellisuutta.

 

Eheydy syvemmällä tasolla sisältä ulospäin.

Otan mukaani ryhmän joka toteuttaa 30 päivän ajan kanssani Kaunistavaa Detoxia. Kasvipohjaista ruokailua joka on jokapäiväistä detoxia, ruuansulatuksen optimointia sekä panostusta Kaunistaviin ja ravitseviin ruoka-aineisiin.

Kaunistavalla Detoxilla syödään paljon puhdistavaa ruokaa, hedelmiä, marjoja, kasviksia ja vihanneksia. Niitä täydennetään sopivasti Kaunistavilla ja eheyttävillä tärkkelyksillä. Toisinaan mukana voi kulkea Kaunistava avocado.

Pois ruokavaliosta jätetään kokonaan tietyt eläinperäiset ruoka-ainekset kuten maitotuotteet, lihat, kalat, kanat, kananmunatkin. Pois jätetään myös proteiinipitoiset kasvipohjaiset ruuat.

Kaunistavalla Detoxilla ei olla nälässä. Tämä ei ole paasto. Mutta tässä kunnioitetaan ruuansulatusta siten, että järjestelmä saa lepoa jolloin moni kokee samoja vaikutuksia kuin paastolla ollessakin.

Kaunistava Detox -ainutlaatuinen verkkovalmennus 30 päivää 87€

JOS HALUAT MAKSAA valmennuksen LUOTTOKORTILLA KAHDESSA ERÄSSÄ (2 X 46€ YHTEENSÄ 92€) NIIN SEN VOIT TEHDÄ TÄÄLLÄ.

KENELLE KAUNISTAVA DETOX SOPII?

Sinulle joka olet jo tutustunut Kaunistavaan Ruokaideologiaan tai Kaunistavien Smoothieiden maailmaan. Kaunistava Detox sopii myös sinulle joka jo syöt puhtaasti ja ymmärrät mitä puhdas ruoka tarkoittaa.

Tämä on ehdottomasti sinulle jolla on iho-ongelmia huolimatta hyvästä ruokavaliosta. Sinulle joka haluat viedä hyvinvointisi uudelle tasolle. Sinulle joka haluat vähentää tai lopettaa kokonaan eläinperäisen ravinnon syömisen. Sinulle joka olet jo kasvissyöjä tai vegaani mutta haluat nostattaa sen korkeammalle tasolle.

Tämä on sinulle jos sinulla on jotain eheytettävää kuten autoimmuunisairaus tai jokin krooninen tila.

Sinulle jolla on jatkuva makean himo tai suolaisen himo. Makean himoon on selkeä fysiologinen syy. Se ei poistu noudattamalla tahdonvoiman avulla kitudieettejä tai jättämällä sokerit pois ruokavaliosta. Makean himo ei myöskään lopu erilaisilla detoxeilla. Mutta Kaunistava Detox opettaa sinut syömään siten, että makean himo tyydytetään päivittäin. Valmennuksessa opit ymmärtämään mistä se johtuu ja millä se sammuu.

Suolaisen himoon on myös omat fysiologiset syyt. Kaunistavalla Detoxilla panostamme nyt myös näihin molempiin ja opettelemme ymmärtämään sen takana piileviä syitä.

 

VOIKO KAUNISTAVAN DETOXIN AIKANA ELÄÄ NORMAALIA ELÄMÄÄ?

Kyllä voi. Ja kuuluukin. Kaunistava Detox ei ole kaiken poissulkevaa. Mutta mikäli elimistösi on kovin toksiininen, saatat saada puhdistusmisoireita kuten päänsärkyä, kurkkukipua, vatsaoireita ja väsymystä. 

Oireet ovat kuitenkin ohimeneviä eivätkä estä normaalin arjen kanssa elämistä.

Mikäli sinulla on paljon eheytettävää ja puhdistettavaa, saatat saada enemmän oireita. Oireet ovat kuitenkin aina merkki siitä, että jotain tapahtuu kohti oikeaa suuntaa. Ryhmässä saat tukea muilta samankaltaisia polkuja kulkevilta. Ja minä autan valmennuksessa ymmärtämään oireiden syitä ja tarvittaessa helpotamme niitä hidastamalla detoxia.

 

VOIKO KAUNISTAVAN DETOXIN AIKANA TREENATA?

Kyllä voi. Kaikki on kiinni omasta lähtökohdastasi. Siitä miten olet tätä ennen syönyt, kuinka iso muutos sinulle tulee ja miten elimistösi reagoi.

Mikäli ruokailusi muuttuvat todella paljon, on hyvä pitää treenistä pientä taukoa ja vihtaa rankat urheilut kävelyhetkiin ulkoilmassa. Mikäli koet, että olosi on hyvä, voit hyvin treenata kuten ennenkin.

Kaunistava Detox suosittelee oman elimistön kuuntelemista. Suosittelen myös sitä, että elimistölle annettaisiin aikaa ja mahdollisuus eheytymiseen. Silloin liian rajut treenit syövät kapasiteettia joka muutoin jäisi käytettäväksi puhdistumiseen ja eheyttäviin toimintoihin. Liiallinen ja kova treeni on myös stressaavaa, detoxilla onkin hyvä antaa hermostolle lepoa.

 

LAIHDUTTAAKO KAUNISTAVA DETOX?

Kyllä. Ja ei. Tämä ei ole laihdutuskuuri. Tämä on puhdistumista ja tasapainoon kulkemista.

Koska kaikki on kiinni lähtötilanteestasi sekä siitä mihin elimistösi on tässä kohtaa valmis. Paljon on kiinni myös siitä mikä on oma tarkoituksesi. Paljon on myös kiinni siitä mihin kehosi on jo matkalla. 

Suosittelen ajattelemaan tämän 30 päivän jakson siten, että antaa itselleen ja elimistölleen hyvää. Panostaa puhdistaviin ruokiin ja ruuansulatusta tukevaan ateriointiin. Opettelee sen ensisijaiseksi asiaksi kun suunnittelee ruokiaan.

Vasta sen jälkeen kun elimistöä on puhdistettu ja Kaunistavat tavat syödä ovat jääneet jokapäiväisiksi niin on aika panostaa rasvan polttamiseen. Mikäli sille silloin on enää tarvetta. Puhdas ja hyvinvoiva maksa polttaa tehokkaasti rasvaa ilman kitudieettejä, siksikin aika tekee tehtävänsä kun kunnioitetaan elimistöä.

Tärkeintä on tasapainoon pyrkiminen. Se, että mieliteot on ravittu ja olo on energinen sekä tyytyväinen.

KAUNISTAVA DETOX EI OLE KENENKÄÄN NÄÄNNYTTÄMISTÄ. TÄMÄN TARKOITUS ON NÄÄNNYTTÄÄ PATOGEENIT JA PUHDISTAA, EI NÄLKIINNYTTÄÄÄ SINUA.

Kaunistava detox ei ole mehupaastoa eikä edes paastoa. Se on hyvien ruokien tankkaamista ja hyvin syömistä. Se ei ole trendiruokailua eikä superfoodeihin nojaamista.

 

MITÄ PITÄÄ TEHDÄ JOTTA ONNISTUU?

EAT OUTSIDE THE BOX.

Älä kuuntele muita ohjeita. Unohda vanha. Nouse uuteen.

Sinun pitää ymmärtää mitkä ruuat ovat niitä jotka nostattavat energiaasi, kauneuttasi ja tukevat elimistösi puhdistumista. Sinun pitää ostaa joka kerta kaupasta hedelmiä, kasviksia, marjoja.

Sinun pitää olla valmis tekemään itsellesi smoothieita, eväitä ja ruokaa alusta alkaen ihan itse. Sinun pitää olla valmis vähentämään kahvia ja lopettamaan einesruoka sekä kaikki valmisruoka.

 

ONKO kaunistava detox VAIKEAA?

Ei. Mutta vaatii opettelua. Kuten kaiken uuden opettelu vaatii. Tämä ei vaadi mielen voimaa. Tämä vaatii tahtoa ja päätöksen. Halua panostaa omiin ruokailuihinsa.

Sinun ei tarvitse osata kokata mitään ihmeellistä. Riittää, että osaat käyttää paistinpannua, uunia ja kattilaa. Riittää, että osaat pilkkoa kasviksia ja hedelmiä. Riittää, että osaat käyttää blenderiä.

Tämän ei tarvitse eikä kuulu olla monimutkaista.

Sinun pitää vain sitoutua tekemään itse oma ruokasi. Ja kantamaan mukanasi eväitä kuten hedelmiä jotta sinun ei tarvitse valita huonosti kun nälkä yllättää.

Tämä vaatii hieman ennakointia mutta ei ole vaikeaa.

Kaunistava Detox-teksti_pelkkäteksti.png

Kaunistava Detox -ainutlaatuinen verkkovalmennus 30 päivää 87€

JOS HALUAT MAKSAA valmennuksen LUOTTOKORTILLA KAHDESSA ERÄSSÄ (2 X 46€ YHTEENSÄ 92€) NIIN SEN VOIT TEHDÄ TÄÄLLÄ.

 

Mitä tarvitset?

Tarvitset blenderin, kattilan, paistinpannun, sitruspuristimen, terävän keittiöveitsen, mehustimen TAI tiheän siivilän/pähkinämaitopussin. 

 

MIKSI KAUNISTAVA DETOX?

Koska hyvinvointi ja kauneus lähtevät sisältä päin. Tässä ryhmässä pääset käytännön tasolla kiinni siihen mitä Kaunistava Detoxruokailu on.

Ulkoinen hehku, kaunis ja puhdas iho sekä energinen hyvinvointi tarvitsevat elimistön puhdistamista. Ihan joka päivä. Puhdas maksa ja veri ovat kauneuden salaisuus! Väsyneet sisäelimet kaipaavat ravinteita, kevyttä energiaa ja puhdistamista jotta ne voivat ruokkia ihoasi, hiuksiasi ja kynsiäsi.

Vatsasi kaipaa lepoa ja helposti sulateltavia aterioita jotta se ei turpoa ja mouri. Sinä kaipaat kasvisten antamaa Kaunistavaa energiaa jotta pääset nostamaan itsesi uudelle tasolle Kauneudessasi.

Kun syö vetovoimaisia ja elävöittäviä ruokia kuten hedelmiä ja kasviksia muuttuu myös itse vetovoimaisemmaksi. Intuitiosi kiittää kevyestä, ravinteikkaasta ja hyvin sulavasta ruuasta.

Tässä detoxryhmässä huomaat miten Kaunistavasti koostetulla kasvipohjaisella ruualla saa täytettyä helposti koko päivän energiatarpeen.

 

MIKSI IHAN OIKEASTI?

Koska me haluamme voida hyvin ja hehkua.

Ja koska sinulla on ehkä huono olo. Sinulla on ehkä jokin iho-ongelma. Koska sinä ehkä kaipaat ideoita miten toteuttaa ruokailujasi. Koska sinä kaipaat ehkä ryhmän tukea. Koska sinä kaipaat ehkä enemmän energisyyttä päiviisi. Koska sinä olet ehkä kokeillut jo muut trendiruokavaliot ja hyvinvointidieetit.

Muutos lähtee sinusta. Ja sinulla on mahdollisuus ja oikeus voida hyvin. Sinä päätät. Kaunis hyvinvointi kuuluu meille jokaiselle.

No one can heal you the way you heal yourself. That is your own kind of magic.
 

KOSKA?

30 Päivän Kaunistava Detox alkaa tiistaina 14.8.2018 ja päättyy keskiviikkona 12.9.2018

Kaunistava Detox tapahtuu verkossa. Sen materiaalit saat kaikki Campwire-kurssialustalla. Pääset mukaan myös suljettuun Kaunistavan Detoxin Facebook-ryhmään jotta pystyt vapaammin keskustelemaan muiden kurssilaisten kanssa.

Ja vaikka Kaunistava Detox kestääkin vain 30 päivää, pystyt sen jälkeen jatkamaan sitä silti. Ja sinun kannattaakin! Se voi jäädä sinulla jopa jokapäiväiseksi elämäntavaksi. Ja jos matkan varrelle tulee ja sattuu juhlia tai muita tapahtumia jotka vievät pois Kaunistavasta Detoxista niin se ei haittaa.

Sen jälkeen palataan aina vain takaisin. Tavoitteena ei ole täydellisyys vaan edistyminen.

Tämä ei siis ole tarkoitettu vain detox-kuuriksi. Tämä on intensiivinen lähtöalusta, jatke, tsemppi tai vain kertaus ja lisäinfon paikka.

 

Mitä sinä saat?

 • Kauppalistan Kaunistavista Detox-ruuista
 • Selkeät päiväohjeistukset ruokailuista
 • Ideoita ruokiin
 • Kaunistava Detox on siitä ihana, että et tarvitse ruokareseptejä. Ateriat ja ruuat ovat niin yksinkertaisia ja helppoja, että ne eivät kaipaa pitkiä reseptejä eivätkä monimutkaisia valmistamisia. Saat kuitenkin kaikki välttämättömimmät reseptit.
 • Minnan postauksia omista detoxruuistaan ja päivistään
 • Listan ja ohjeistuksen välttämättömistä lisäravinteista
 • Video-ohjeistuksia
 • Facebook-ryhmän tuen ja paikan jossa esittää kysymyksiä ja ajatuksia.
 • Vastauksia kysymyksiisi
 • Facebook -liven jossa Minna vastaa kysymyksiin
 • Päiväkirjan 30 päivän matkallesi josta saat tarkastettua päivän oleelliset asiat ja seurattua sekä kirjattua ylös omaa matkaasi. Päiväkirja on pdf-muodossa jotta saat tulostettua sen itsellesi helposti.
 • Edelläkävijöiden opit siitä miten elimistöä puhdistetaan tehokkaasti ja jokaiselle sopivalla tavalla.
 • Minnan valmennustuen koko matkalle

Kaunistava Detox -ainutlaatuinen verkkovalmennus 30 päivää 87€

JOS HALUAT MAKSAA valmennuksen LUOTTOKORTILLA KAHDESSA ERÄSSÄ (2 X 46€ YHTEENSÄ 92€) NIIN SEN VOIT TEHDÄ TÄÄLLÄ.

 

TERVETULOA MINUN MUKAANI KAUNISTAVAAN ELÄMÄNTAPAANI! Jos etsit nuoruuden lähdettä, hehkua ja intuitiivista hyvää oloa, olet sen nyt löytänyt. Kaunistava elämäntyyli ja Detox ovat nuorekkuuden ja hehkuvan ulkomuodon salaisuus!

-Minna

Kaunistava Detox perustuu Medical Medium Protocollaan.

_MG_2275.jpg

Palautteita Kaunistavilta Detoxlaisilta.

--Itse olen huomannut aika suuria muutoksia 8:ssa päivässä. Olen 66v yrittäjä, jäin eläkkeelle viime vuonna, jätin hormonipillerit pois, artroosi selässä, joten paljon käsiteltävää. Suurin on ollut ns.Pms. Olen aina nukkunut n.8 tuntia heräämättä, oireiden ilmestyttyä heräsin kerran tunnissa hiessä. Aaltoja myös päivällä. 8 päivän kaunistavan detoxin jälkeen herään pari kertaa yössä, hikoilu vähentynyt Paljon. 
Keho kiittää. Henkisestikin on tapahtunut eheytystä, se eläkkeelle jääminen ei ole ollut hyvin helppoa mutta nyt tuntuu että paloja loksahtaa paikoilleen.
Maksaläiskiin laitan ulkoisesti sitruunamehua joka aamu. Mielestäni ovat haalentuneet, niin kokeilkaa! Rakastan tätä kaunistavaa detoxruokaa ja tiedän että tämä jatkuu. Olen ollut kaikkiruokainen ja nyt tuntuu että olen löytänyt kotiin. Kiitos Minna.--

--Oon niin kiitollinen, että löysin sun kirjan ja nyt oon ollut sun valmennuksissa. Ei eipäilystäkään, että en jatkais. Jatkan siis todellakin! Vaikka en ole detoxia täydellisesti noudattanut ja koko paketti hakee tasapainoa mikä on usein aika raskasta. MUTTA jostain mun sisältä tulee jokin kutkuttavan ihana energia sellainen kevyt ja energinen fiilis🙏😀 ja oon että et Wau! Sydämessäni tunnen, et tää on se juttu mitä oon hakenut ja mitä tarvitsen--

--Kiitos Minna näistä viikoista ❤️Tulin hakemaan tästä detoxista talvisaikaan sopivaa ruokavaliota ja sitä sain🤗😊Olin tuossa kesän alussa samankaltaisella hedelmä-viher-kasvispainotteisella kk:n kestävällä puhdistuskuurilla itsenäisesti. Tuohon ei kuulunut kypsennetyt kasvikset, joten tältä detoxilta tulin hakemaan juurikin enemmän talvisaikaan (vilukissana kun tarvin lämpimiäki ateriota🙈) sopivaa kokonaisuutta. Aikaisempi kirjasi on tuttu, ja siitä on ollut useita reseptejä käytössä👍Toista kirjaasi odotan innolla 😍 Kurkkuvesi on päässyt itellä väliin unohtumaan. Nyt aioin ottaa sen päivittäiseen käyttöön, ja uskon että auttaa myös minun talvikuivaan ihooni 👍Aion jatkaa samoilla linjoilla vielä ,niin hyvin on keho ja mieli puhdistuneet joulunajan herkuttelujen jäljiltä. Kiitos myös muille ryhmäläisille jakamistanne postauksista. Ihanaa talven jatkoa kaikille🌞❄️--

Kaunistava Detox-teksti_pelkkäteksti.png

Kaunistava Detox -ainutlaatuinen verkkovalmennus 30 päivää 87€

JOS HALUAT MAKSAA valmennuksen LUOTTOKORTILLA KAHDESSA ERÄSSÄ (2 X 46€ YHTEENSÄ 92€) NIIN SEN VOIT TEHDÄ TÄÄLLÄ.