NUTRITION

Ruokailujen pitäisi olla osa normaalia elämäntapaa, nautinnollista ja synnitöntä. Ilman kalorien laskemista ja ruokien punnitsemista. Kaikkien pitäisi osata syödä hyvin ilman, että joutuu noudattamaan paperille kirjoitettua ruokavaliota tai noudattamaan pitkää listaa kieltoja.

Uskalla heittää romukoppaan ajatukset siitä, että sinun pitää laihduttaa, jotta voisit saavuttaa hyvän kehonkoostumuksen. Uskalla luottaa oman kehosi tuntemuksiin siitä, että luonnollinen, puhdas ruoka tuo sinulle energisen ja terveen olon. Ihan ilman kaloritaulukoita ja superfoodeja.

Opetan sinut syömään niin, ettei sinun tarvitse punnita ruokia, laskea kaloreita eikä noudattaa vain yhtä vaihtoehtoa. 

Kannustan syömään puhdasta ja ravinteikasta ruokaa ja unohtamaan ikuiset laihdutusyritykset.

Saat selkeät ohjeistukset kehonkoostumuksen parantamiseen, painonpudotukseen, urheilulajin tukemiseen ja vaikka lihasmassan kasvattamiseen. Ja mikä tarkeintä, opetan sinulle, että loppuviimeksi KAIKKI on kiinni imeytyneistä ravinteista -ei rasvan, proteiinin tai hiilihydraatin määrästä.

DETOX JA KASVISRUOKAVALIOT

Olen erikoistunut siihen kuinka saamme puhdistettua elimistöämme hellävaroen, ilman viikkojen mehukuureja ja tuskaisia paastoja. Osaan myös panostaa hyvin toimivaan ruuansulatukseen. Tiesitkö, että saatat hyvilläkin ruuilla aiheuttaa itsellesi ruuansulatusjumin, joka vähentää ravinteiden imeytymistä, tekee olostasi turvonneen ja raskaan?

Itse noudatan osittain kasvisruokavaliota ja olen todennut sen, yhdistettynä ruuansulatuksen huomioimiseen, parhaaksi vaihtoehdoksi minulle (tällä erää). Myös kasvisruokavaliota noudattamalla voi olla voimakas ja lihaksikas. Tiede muuttuu joka päivä -muutu sinäkin. Luovu vanhentuneista ajatusmalleista ja anna tilaa uudelle.

Ravinteikas ja puhdistava ruoka tuo Sinulle kauneutta sisältä ulospäin <3

GYM

Teen sinulle tavoitteidesi mukaisen treeniohjelman. Kannustan vapailla painoilla treenaamiseen, olit sitten aloittelija tai jo enemmän treenannut. Opetan sinulle hyvät ja tehokkaat tekniikat jolloin saat treenistäsi enemmän irti. Miksi viettäisit salilla aikaa tuntitolkulla monta kertaa viikossa? Tee tehokkaita treenejä, yhdistettyinä hyvään ravintoon, niin saat parhaita tuloksia ilman salilla asumista. Tämä on mahdollista vaikka olisitkin perheenäiti tai kiireinen yritysjohtaja.

Kysy rohkeasti treenivalmennusta. Kun saat selkeät ohjeistukset salille, saat rohkeutta voimailla ja pääset nauttimaan voimaantumisen tunteesta -sisältä ulospäin.

 

MIND

Muuta ajatustasi -muutat elämäsi. Oletko ajatellut, että saatat itse estää edistymisesi pitämällä kiinni vanhoista totutuista ajatusmalleista? Saatat ehkä määritellä itsesi jonkin vanhan kuvitelman mukaan, jolloin toteutat samaa kaavaa joka päivä. Tämä estää Sinua nousemasta uudelle tasolle. Yhdessä voimme purkaa näitä ajatusmalleja ja luoda Sinulle uudet, sellaiset, jotka kantavat Sinua parhaimpaan versioon itsestäsi. Anna itsellesi mahdollisuus loistaa <3 Se tehdään mielen tasolla, rajana ovat vain mielen asettamat kuvitteelliset esteet.

Usko itseesi. Ja siihen, että Sinussa ON tarvittava voima ja osaaminen.

OTA YHTEYTTÄ ROHKEASTI !

Saatat tehdä elämäsi päätöksen lähtiessäsi mukaan.

Nimi *
Nimi